Ovo je pravi HOROR: Majka je zaspala sa bebom, a kad se probudila dočekao je ZASTRAŠUJUĆ prizor

Svijet

Ovo je pravi HOROR: Majka je zaspala sa bebom, a kad se probudila dočekao je ZASTRAŠUJUĆ prizor

Lori ne zna kakve su bile namere gospođe Haris

Lori Bet Snider je doživela najgoru noćnu moru svakog roditelja. Njenu bebu, ćerkicu Lorelai su primili u jednu bolnicu, a naravno ona je sve vreme bila uz nju.

Kako su obe bile mnogo umorne i nisu dugo spavale zbog pregleda, vađenja krvi, testiranja i slično, kako bi saznali šta nije u redu sa bebom, uspele su malo da odspavaju. Lori je spavala nešto duže od sat vremena, a kad se probudila videla je da beba nije u sobi.

Kada sam je našla, bila je u bolničkoj sobi kod druge žene, u njenom naručju, u sobi sa 6-7 medicinskih sestara koje su se smejale i igrale sa njom. Nisam poznavala tu gospođu. Nije bila ni sestra ni doktor. Samo neki pacijent. Uzela sam joj Loreai iz ruku. Iako je insistirala da se vratim u sobu bez Lorelaj, stalno je ponavljala da treba da se odmaram.

Rekla sam joj da sam u redu i da ću uzeti svoju ćerku – započinje priču Lori, koja je svoje iskustvo podelila na Fejsbuku. Lori kaže da je ta žena uzela i bebine stvari sa sobom, pelene i kolica, pa se ona zajedno sa svim tim stvarima vratila u svoju sobu. Pratile su je medicinske sestre koje su je uveravale da beba nije bila u opasnosti i da one znaju tu pacijentkinju.

– Kada sam se okrenula, videla sam i da nas ta žena gospođa Haris, prati, i opet je insistirala da ostavim dete kod nje. Tek tad su je sestre sklonile iz moje sobe. Kasnije su ih prebacili na intenzivnu negu, gde postoji i obezbeđenje. Lori ne zna kakve su bile namere gospođe Haris, samo kaže da mnogi ne budu tolike sreće i da su otmice dece sve češće. (objektiv.rs)