POKAZALA GIGANTSKE SEDMICE! Maja Marinković otkrila kako se oseća nakon OPERACIJE, pa prokomentarisala Cara, Janjuša i Mensura: STAVILA SAM 700 KUBIKA, IMAM BOLOVE! (FOTO)

Showbizz

POKAZALA GIGANTSKE SEDMICE! Maja Marinković otkrila kako se oseća nakon OPERACIJE, pa prokomentarisala Cara, Janjuša i Mensura: STAVILA SAM 700 KUBIKA, IMAM BOLOVE! (FOTO)

Direknto posle remonta!

Atraktivna rijaliti zvezda Maja Marinković ponovo je posetila hirurga, kako bi ugradila nove, veće gr*di.

Maja je već imala silikone, ali je rešila da ih zameni većim, pa je ugradila “sedmice”. Zadrugarka se još uvek oporavlja od operacije, a njen prijatelj Branislav Radonjić Brendon, takođe nekadašnji rijaliti učesnik, objavio je vlog sa njom, a u videu se vidi kako izgledaju Majine novi gr*di.

– Ugradila sam nove implante, 700 kubika i evo sad odmaram. Treći dan od operacije, još se oporavljam, a onda… Očekujte neočekivano. Imam neke planove, ali neću otkrivati šta – rekla je Maja.

– Ultra, mega gr*di. To boli užasno, svaka ti čast. Ti si išla u šoping, vukla kese. Odlično izgledaš. Najbolja riba u rijalitiju – rekao je Brendon, pa je pitao da li ima bolove.

– Imam bolove. Mislim, nije to toliko strašno, s obzirom na to da je tek treći dan. Razumljivo je da moram da mirujem, a ja ceo dan nisam bila kod kuće – priznala je Marinkovićeva, koja je sve vreme sklanjala gr*di kosom, ali se u nekim trenucima ipak videlo kako izgledaju.

– Svesna sam da sam ja pojava, ali za sada nisam učesnica rijalitija iako svi pričaju o meni, ne bih da otkrivam previše o svom životu. Janjuša ne komentarišem, Mensur mi je prijatelj, Filip ima posebno mesto u mom životu, nadam se da će me poštovati, naravno da mi nedostaje da smo zajedno, ali je on slobodan momak i ja sam slobodna devojka, nadam se da će ostati dosledan – rekla je Maja na kraju.(autor: M.M./pink.rs)