“NISAM ŽELJELA DA UĐEM, ALI…” – Nakon diskvalifikacije Miljana otkila detalje PREGOVORA SA PRODUKCIJOM

Showbizz

“NISAM ŽELJELA DA UĐEM, ALI…” – Nakon diskvalifikacije Miljana otkila detalje PREGOVORA SA PRODUKCIJOM

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz pete sezone rijaliti programa “Zadruga”. Veliki šef je obavijestio zadrugare da će od Miljane potraživati na sudu 100.000 eura na ime kazne.

– Zadrugari, zvanično vas obavještavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 eura na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo.

Miljana se sada oglasila putem svog Instagram profila i poslala poruku svojim fanovima. Ona je otkrila da nije željela da uđe odmah na početku rijalitija i da se nije dovoljno odmorila od prethodne sezone, ali da nije uspjela da se dogovori sa članovima produkcije povodom toga.

– Jednostavno nisam imala snage više, nisam željela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete me smatrati ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno je sigurno… Niste bili u mojoj koži svih ovih godina i niste prošli put koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem. Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla, ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gdje god bila biću jača nego ikad i pokazat ću svima ko je kraljica rijalitija. Znam da ima vas koji me razumijete i bez obzira što se trenutno osjećam loše šaljem vam veliku ljubav – napisala je Miljana, a zatim dodala:

– Ne zamjerite mi zbog svega. Falilo mi je još bar dvije sedmice odmora, a najviše mi je falio on – napisala je Miljana na svom Instagram profilu, prenosi “Balasevizam“. (haber.ba)