Hteo da spava sa učiteljicom, pa učinio ovo: Komšije začule VRIŠTANJE i ostale zatečene prizorom

Svijet

Hteo da spava sa učiteljicom, pa učinio ovo: Komšije začule VRIŠTANJE i ostale zatečene prizorom

Horor se dogodio nasred ulice

Paolu Estefaniju Takačo (32), mladu nastavnicu engleskog jezika iz argentinskog grada San Mihel, nožem je nasred ulice izbo bivši učenik Maurisio Parada Parehas koji ju je konstantno proganjao i bio zaljubljen u nju.

Kako prenosi Infobae, nesreća se dogodila u petak uveče oko 21.30 dok je nastavnica izlazila iz teretane.

Prema rečima svedoka, mladić i nesrećna žena žustro su se posvađali, nakon čega je on izvadio nož i zadao joj šest uboda.

Nastavnica je počela da vrišti, zapomaže i moli za pomoć, ali dok je hitna pomoć stigla, ona je iskrvarila i preminula.

Mladić je pokušao da pobegne, ali kada su očevici trčali za njim i kada je bilo evidentno daće ga uhvatiti, samom sebi je zario nož u vrat.

Istragom je ustanovljeno da je Maurisio bio njen bivši učenik, a od 2014. godine konstantno joj se udvarao, proganjao je i molio da spava sa njim.

Ona ga je konstantno odbijala već sedam godina, nakon čega mu je prekipelo i odlučio se na suludi potez koji je koštao života i nastavnicu, a i njega samog.

– Njihova veza je oduvek bila pofesionalna, onako kako treba da bude odnos između nastavnika i učenika. On je najpre bio pažljiv prema njoj, redovno je čekao posle škole i teretane, nudio se da jeoj pomogne i udvarao joj se. Vremenom je to prešlo u opsesiju, a svaki put bi postao agresivan i pretio bi joj. Zbog njega je čak morala i da izbriše pojedine profile sa društvenih mreža – rekao je rođak ubijene nastavnice.

Nakon intenzivnog proganjanja, Paola je podnela četiri tužbe protiv mladića, što mu je takođe zasmetalo i završilo se sa fatalnimishodom.

– Paolu su svi voleli, nisa kim nije imala problema osim sa ubicom. kao i uvek, država nije učinila ništa. Ona je podnela čak četiri tužbe, a niko ni prstom nije mrdnuo povodom toga. sada želimo pravdu – kazao je još jedan od članova porodice ubijene nastavnice. (objektiv.rs)