Mladi student preminuo u teretani! Neutešna sestra otkrila: Bio je tako pun života, a umro je zbog OVOGA

Svijet

Mladi student preminuo u teretani! Neutešna sestra otkrila: Bio je tako pun života, a umro je zbog OVOGA

Student je iznenada preminuo u teretani nakon treninga

Osoblje teretane je veštački oživljavalo Irana Džejmsa Vilijamsa, koji se srušio nakon što je udarao vreću za udaranje. Nažalost, on je ubrzo nakon toga u kraljevskoj bolnici u Liverpulu proglašen mrtvim.

Student Univerziteta u Liverpulu, poreklom iz Kardifa, preminuo je nakon što mu se stvorio krvni ugrušak na plućima, prenosi The Mirror.

Mladić je vežbao sa prijateljima u teretani u centru Liverpula kada se tragedija odigrala 7. decembra prošle godine, ali je tek sada otkriven uzrok njegove smrti.

Njegova porodica se sada prvi put oglasila. Njegova sestra Sara je uspostavila stranicu GoFundMe kako bi prikupila novac za spomen-klupu i drvo koje želi da posadi kao uspomenu na njega. Ostatak sredstava biće doniran dobrotvornoj ustanovi za mentalno zdravlje JangMajnds.

Odajući počast, Sara je Itana opisala kao „neverovatnu osobu“ koja je mogla da ispuni bilo koju sobu u koju bi ušao “ljubavlju i smehom”.

– Bio je neko ko može učiniti da se bilo ko oseća bolje. Bio je tako pun života i tako energičan i zabavan.

Bio je najveći lik iz naše porodice, zaista je bio. U njegovom telu nije bilo jedne loše kosti, bio je prosto neverovatan. Ne kažem to samo zato što je umro, zaista je bio najneverovatnija osoba. Mogao je da uđe u bilo koju sobu i odmah je ispuni ljubavlju i smehom – ispričala je njegova sestra.

Itan je bio na studijama sociologije u Liverpulu, a umro je svega nekoliko dana pre nego što je trebalo da ode kući za praznike. (objektiv.rs)