Posle PET godina braka, muž se probudio i suočio sa ZASTRAŠUJUĆIM SAZNANJEM: Postavio samo jedno pitanje

Svijet

Posle PET godina braka, muž se probudio i suočio sa ZASTRAŠUJUĆIM SAZNANJEM: Postavio samo jedno pitanje

Vejn je dobio amneziju i iz sećanja mu je izbrisano poslednjih 20 godina

Bračni par iz Australije Vejn i Šarlin, bili su u braku 5 godina. Venčali su se 2004. Dobili su četvoro dece, tri sina i ćerku. Imali su zaista divan brak. Nesreća koju je Vejn doživeo na radnom mestu se dogodila 2009. godine.

On je na poslu doživeo srčani udar. Radio je kao vozač viljuškara i od velike temperature je dehidrirao i srušio se. Završio je u bolnici gde su ga spasli. Njegova supruga Šarlin se nije odvajala od njega. Kada se probudio njegove reči su je skamenile. Kada je ušla u sobu pitao je: “Dakle, ti si moja supruga?”

Vejn je dobio amneziju i iz sećanja mu je izbrisano poslednjih 20 godina, kada nije ni poznavao svoju suprugu. Doktori su rekli da se sećanje obično vrati. Vejna su pustili kući. Svi su se trudili oko njega, Šarlin najviše. Ona i deca su mu pokazivali slike, pokazivali mu šta je sve od tehnike novo, čega se on ne seća.

Zaista su se trudili i nadali da će mu se sećanje vratiti, ali uzalud. Vejnovo stanje je ostalo ne promenjeno. Posle izvesnog vremena on se ponovo zaljubio u svoju ženu i venčali su se opet, pet godina nakon nesreće. Vejn se vratio na posao i sve se nastavilo tamo gde je stalo. (objektiv.rs)