Mensur odlijepio kada je saznao za bludne radnje Milice (17) u karantinu: Treba da se stidiš!

Screenshot_1-8.png

Mensur odlijepio kada je saznao za bludne radnje Milice (17) u karantinu: Treba da se stidiš!

Ante Važdarić iznio je detalje iz karantina, pa i da je imao romansu sa Milicom Veselinović (17) koja je sada u vezi sa Mensurom Ajdarpašićem.

Prema Anteovim riječima, njih dvoje su završili u krevetu, ali nisu išli dalje od poljubaca.

– Ljubili smo se kad smo bili u krevetu, dirali smo se i ljubili, nije bilo se*sa – rekao je Ante.

– Ja imam svog dečka, imam fokus na našu priču, ništa me drugo ne zanima. Bili smo mi okej, ali kontakt smo prekinuli, priča je završena – rekla je Milica.

– Treba da te bude sramota Milice, treba da se stidiš, ovo tvoji roditelji ovo gledaju. Da pustiš nekoga prvo veče u svoju postelju, a imaš samo sedamnaest godina. Pustila si nekoga prvo veče u postelju, alo? Kako komentarišeš ovo, ustani pa reci? Što si dozvolila to? Evo mi smo dva različita svijeta, kako on pa ja? Kakvo ja sada mišljenje mogu da steknem? Mene to ne interesuje, to je bilo prije mene, ali svakako je ovo jako ružno! Jednom kada vidim jednu grešku, ili propust, a upućena je u sve, a vidjeće onda kako će se provoditi kroz rijaliti. Neću naivno ulaziti u priče, neću suditi po svaku cijenu, vidjećemo. Ono što je rekla da nije došla da bude Mina Vrbaški, trebalo je da dokaže! Ne govorim ovo iz bijesa, nego sam realan – govorio je Mensur.

– Ako ti ovo sada prvi put čuješ, tvoj bijes je opravdan – rekla je Dalila.

– Ja sam samo znao da su se poljubili na blic – otkrio je Mensur.

– Možda to jeste greška, ali ništa se nije desilo konkretno – ubacila se Milica.

– Što se tiče poljupca na blic tiče, to sam dobio dok je još nisam lijepo ni upoznao, imam svjedoke – dodao je Ante.(ekskluziva.ba)

scroll to top