Na Fejsbuku videla šta joj je MUŽ napisao pre deset godina, kada ga nije ni znala: “Bila me je SRAMOTA!”

Zanimljivosti

Na Fejsbuku videla šta joj je MUŽ napisao pre deset godina, kada ga nije ni znala: “Bila me je SRAMOTA!”

Mnogi tinejdžeri su u to vreme pisali slične statuse i učestvovali u ovakvim igricama

Ako pripadate generaciji milenijalaca, velike su šanse da ćete se setiti svih bizarnih – i prilično divljačkih – načina na koje smo nekada komunicirali jedni s drugima na društvenim mrežama u očajničkoj želji za pažnjom.

Jedan od takvih načina bio je čuveni status „oceni me “ u kojem je svaki tinejdžer učestvovao.

Naime, jedna žena je pre gotovo deset godina odlučila da učestvuju u ovoj “igrici”, nakon što joj se dopao status tinejdžera, a sa velikim nestrpljenjem je očekivala njegovu ocenu.

Međutim, deceniju kasnije, Šelbi Harnden je pocrvenela nakon što je otkrila da je njena tadašnja simpatija, Krstijan Harden, koji joj je dao ocenu 8 od čak 10, zapravo danas njen muž!

Iako je Šelbi, inače nastavnica u osnovnoj školi, zaboravila sve ocene, podsetila se na ovu tinejdžersku neprijatnost kada je Fejsbuk odlučio da objavi ovu objavu kao deo svoje funkcije sećanja. Surovo, nema šta!

– Gledanje starog statusa definitivno je bilo sramotno jer sam pomislila – nisam se dopala svom sadašnjem mužu. Zapitala sam se da li i dalje misli da sam osmica od ukupne desetke? Posle smo se često šalili oko toga – našalila se ova žena iz Oklahome.

– Sinoć sam spremala večeru, a on je tražio pastu, na šta sam mu rekla da spremam narudžbine samo onima koji misle da vredim za 10! Bilo je smešno – istakla je ona.

A kako biste vi reagovali u njenoj situaciji? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)