Šok pismo Miljane Kulić! Preklinje produkciju da je vrate u Zadrugu: Sramote me, molim vas pružite mi još jednu šansu!

Showbizz

Šok pismo Miljane Kulić! Preklinje produkciju da je vrate u Zadrugu: Sramote me, molim vas pružite mi još jednu šansu!

Nakon što je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge 5 zbog neprimjerenog ponašanja i kažnjena novčano iznosom od 100.000 eura, Miljana Kulić se oglasila, i to pismom koje je uputila čelnicima televizije Pink – Željku i Milici Mitrović.

Naime, Miljana je uputila pismo u kojem traži oproštaj za svoje ponašanje, kao i još jednu šansu da ispravi svoje greške, a šta je sve napisala možete pročitati u nastavku:

– Prije samog početka, želim da vam javno zahvalim na svemu što je TV Pink učinila za mene. Hvala vam što ste me izvukli iz pakla i pozvali da postanem učesnik Zadruge 1. Uz pomoć tog učestvovanja sam napravila novi dom svom sinu i sebi. Hvala produkciji što su punih sedam mjeseci brinuli o meni i mom plodu, sad već velikom, zlatnom, prepametnom dječaku Željku, koji se rodio ubrzo poslije završetka Zadruge.

– Hvala na svoj brizi, nezi, vitaminima, redovnim pregledima i zahvaljujući vašoj brizi rodio se zlatni dječak koji se sa zlatom mjeri. Hvala vam što ste me tolerisali svih ovih ovih godina, sve moje ispade i što ste uvijek imali empatije prema mom ishitrenom, bezobraznom i slobodno mogu reći bolesnom ponašanju u nekim trenucima, a bilo ih, na žalost pregršt. I pored svega toga ste mi iznova i iznova dali priliku da zaradim, jer sam samohrana majka, jer imate srce i dušu kao nebo… Možda vas je i sramota što ste mi dali priliku da takve ljude lično upoznam i popričam sa vama – napisala je Miljana i dodala:

– Veliki šefe, vi ste veliki čovjek i velika humanitarna duša od čovjeka. Molim vas, čika Željko, iako sam vam pružila ruku pred ulazak, molim vas, pružite mi još jednu šansu. Znate cijelu porodičnu situaciju i bolest mojih roditelja za koje se ne zna kad će, ne daj Bože, zatrebati novac za liječenje. Ja sam du*etom (izvinite na prostakluku) zatvorila vrata, jer niste pristali na moju ucjenu i niste željeli da on bude dio Zadruge 5. Molim vas, dajte mi posljednju šansu, biću vam do smrti zahvalna. S poštovanjem, Miljana Kulić.(ekskluziva.ba)