Baka (86) SLOMILA kuk, pa se “obrušila” i na sina i na snaju: “Moja žena je PERE, a onda nam ovo radi”

Zanimljivosti

Baka (86) SLOMILA kuk, pa se “obrušila” i na sina i na snaju: “Moja žena je PERE, a onda nam ovo radi”

Nekada odnosi među decom i roditeljima pređu granicu i predstavljaju prepreku u svakodnevnom životu

U toku života, i sa protokom vremena, uloge između dece i roditelja se preokrenu. Kako prolaze godine, starijim roditeljima je potrebna pomoć njihove dece.

Međutim, nekada se te granice pređu i predstavljaju prepreku u svakodnevnom životu. To se dogodilo i jednom muškarcu koji se zapitao šta da radi.

– Briga o mojoj nezahvalnoj majci otkad je pala i slomila kuk predstavlja veliki pritisak na moj brak. To dovodi do oštrih rasprava između moje supruge i mene – počeo je on.

– Ja imam 61 godinu, a moja žena 59. Moja majka ima 86 godina i mi smo se preselili kod nje nakon što je pala. Brinemo se o njoj skoro tri meseca. Počinjemo da osećamo pritisak.
Moja supruga je kupovala namirnice za nju, stavljala je u krevet, kuvala obroke i prala je, dok moj brat i tri sestre, koje uglavnom žive u blizini, odbijaju da pomognu – požalio se on i dodao:

– Moja majka je dolazila na preglede u bolnicu, ali njena sledeća kontrola je tek za šest nedelja. Nezahvalna je, sebična i neće ni da pokuša da pomogne i sebi i nama. Kaže da sama možesve bez problema, ali zabrinut sam da će, ako je ostavimo, opet pasti i da ćemo se vratiti na početak – zaključio je on.

Šta biste vi posavetovali ovog čoveka? Da li ste nekada bili u sličnoj situaciji? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)