Mariji UMRLA ćerka (19): Čula je jezive krike, a potom je pronašla RAČUNE i otkrila užasnu istinu (FOTO)

Svijet

Mariji UMRLA ćerka (19): Čula je jezive krike, a potom je pronašla RAČUNE i otkrila užasnu istinu (FOTO)

Neutešna žena je istakla da je tog tragičnog dana sve počelo tako što njena ćerka iznenada nije bila u stanju da bilo šta drži u rukama, budući da joj je sve ispadalo

Marija Morgan pre 10 godina je izgubila tada 19-godišnju ćerku Samantu. Nesrećna žena je istakla da je uverena da je njena ćerka, koja je bila puna života, preminula usled preteranog konzumiranja žvakaćih guma.

– Poslednja scena sa mojom ćerkom je ta da vrišti u bolovima i pita me da li ovako izgleda smrt – rekla je neutešna majka.

Zatim se tinejdžerka onesvestila, a hitna pomoć ju je odvela. Nažalost, nije joj bilo spasa.

– U petak sam u bolnicu ušla sa ćerkom, u ponedeljak sam iz bolnice iznela samo njene naočare – kaže Marija iz Velsa, deset godina nakon tragedije koja joj je promenila život.

Ona kaže da je tog tragičnog dana sve počelo tako što njena ćerka iznenada nije bila u stanju da bilo šta drži u rukama, budući da joj je sve ispadalo.

– Požalila mi se na to, a ja sam mislila da je možda dobila sunčanicu, pa sam joj rekla da popije vode i da legne. Poslala sam je u sobu na spratu jer je tamo tiše i mirnije, što ona baš i nije želela. Onda sam čula jezive krike. Moja druga ćerka i ja smo otrčale gore, sve vreme smo čule neko lupanje. Samanta je vikala i pitala nas da li je takav osećaj kad se umire – seća se Marija.

Toksikološkim nalazom nije utvrđeno prisustvo nikakvih supstanci koje bi je odvele u smrt.

Ipak, Marija smatra da su krivac za sve žvake koje je Samanta stalno žvakala. Mrtvozornik kome je to rekla istraživao je i tu mogućnost.

– Ja sam primećivala da Samanta stalno ima žvaku u ustima, ali tek kada sam čistila njenu sobu nakon što je preminula našla sam gomilu omotača i računa i shvatila kolika je to ogromna količina žvaka. Sigurno je uzimala dva paketa žvaka dnevno – kaže Marija. Pošto drugog objašnjenja za smrt ćerke nema, kaže da je uverena da su krivac žvake.

– Istraživala sam posle i saznala da mnogo žvaka uzrokuje pad soli u ljudskom telu. Razgovarala sam i sa mrtvozornikom koji kaže da ne može da isključi tu mogućnost. Ja i 10 godina kasnije ne znam tačan uzrok – rekla je neutešna majka i dodala:

– To je strašan gubitak. Bila je puna života, volela je zabavu, ne bi ni mrava zgazila. Volela je život i bila je jedna divna i voljena devojka – zaključila je majka. (objektiv.rs)