Stavili je na STUB SRAMA zbog onoga što je tražila od svoje ćerke (17): “Ja sam najgora majka na svetu”

Zanimljivosti

Stavili je na STUB SRAMA zbog onoga što je tražila od svoje ćerke (17): “Ja sam najgora majka na svetu”

Iako je, možda, imala najbolju nameru, stvari se nisu odigrale onako kako je želela

Kada se iselite iz porodične kuće, troškovi svakodnevnog života mogu vas šokirati jer otkrijete koliko vam je malo ostalo na kraju meseca kada se troškovi pokriju. Tako se jedna mama osećala prilično depresivno nakon razgovora sa ćerkom.

Naime, mama je zatražila od svoje ćerke da uplati skromnu kiriju nakon što je ranije ovog leta započela posao – ali njena ćerka je to direktno odbila.

Ova žena je rekla da je njena 16-godišnja ćerka učinila da se oseća “kao najgora mama na svetu” nakon što joj je predložila da plaća 200 funti mesečno.

Tinejdžerka je krajem oktobra napunila 17 godina i nedavno je započela rad sa godišnjom platom od 14.500 funti.

I nema nikakvih finansijskih obaveza – iako odlučuje da svaki dan kupuje ručak u prodavnici, kada bi umesto toga mogla da priprema hranu kod kuće.

– Rekla sam joj da će joj za to biti obezbeđena sva hrana, pranje, topla voda koju može da koristi, diže se gde god želi, skoro kad god to poželi, i druge uobičajene stvari. Učinila je da se osećam kao najgora majka na svetu što sam pitala. Objasnila sam joj da smo sada izgubili dečji dodatak i očekujem da i njen tata prestane da plaća izdržavanje (ne da njegovih 17 funti nedeljno čini veliku razliku da budemo pošteni), ali naši troškovi su ostali isti ili su se povećali – požalila se ona.

Ova mama je bila uverena da su njeni zahtevi sasvim u redu, ali je dovela u pitanje odluku nakon što je njena ćerka odbila da isplati gotovinu.

Na čiju biste vi stranu stali? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)