“To dete je SVETLOST mog života”: JAUK deke (63) za unukom obišao svet – snaja mu uništila život

Ispovijesti

“To dete je SVETLOST mog života”: JAUK deke (63) za unukom obišao svet – snaja mu uništila život

On je objasnio da se njegov sin posvađao sa svojom ženom i da su tada počeli svi problemi

Jedan deka (64) požalio se na internetu i otkrio kakav problem ima. Ako uzmemo u obzir da je u toku detinjstva veza između unuke i dede možda čak i najjača, postaće nam jasno koliko je ostao uznemiren.

Naime, suština njegovog problema leži u stavu njegove snaje.

– Majka moje unuke zabranila mi je da je viđam, i malo je reći da sam van sebe. To dete je svetlost mog života i ne mogu da podnesem da je ne gledam kako raste. Ja sam udovac, imam 64 godine, a moj sin, 35, ima ćerku, sada petogodišnju, sa bivšom ženom. Nekada je boravila kod mene po jedan vikend svakog meseca. Čak imam i spavaću sobu za nju, sa igračkama i knjigama – ispričao je on i objasnio šta se potom dogodilo, pa se sve preokrenulo:

– Nedavno su se moj sin i njegova bivša žena posvađali, a ona je potom rekla da on i ja ne možemo više da viđamo njegovu ćerku, moju unuku. Mislim da pokušava da izbaci mene i mog sina iz njenog života. Ima novog partnera i ponovo je trudna. Ona krši sudski nalog, ali šta možemo da učinimo? Slomljeno mi je srce. Plašim se da će me unuka zaboraviti i mnogo mi nedostaje – zaključio je on.

A kako biste ga vi posavetovali? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)