Ugledala nepoznatog čoveka pored svoje kuće i pitala da li mu treba pomoć: To joj je bila NAJVEĆA GREŠKA

Svijet

Ugledala nepoznatog čoveka pored svoje kuće i pitala da li mu treba pomoć: To joj je bila NAJVEĆA GREŠKA

Rin Oton iz engleskog gradića Saton, inače majka četvoro dece, ispričala je za britanske medije kako je 28. avgusta pretrpela brutalne povrede usled batina koje joj je zadao nepoznati rasista, koji je vređao njenu decu na rasnoj osnovi, jer ih je dobila u braku sa muškarcem sa Kariba.

Sve je počelo kada je oko 23 časa uveče ugledala nepoznatog i čudnog čoveka blizu svoje kuće i upitala ga da li mu je potrebna pomoć. Tada je muškarac brutalno nasrnuo na nju.

– Prišao mi je i u tom momentu sam videla kako steže pesnicu, a onda me udario po levoj strani lica. Ostala sam na podu i trpela bolove, a on je tada prišao i šutirao me u rebra. Govorio je odvratne reči na račun moje dece iz mešovitog braka. Shvatila sam da je rasista i vrištala sam od bolova. U tom momentu on je pobegao. Uplašila sam se da će se vratiti i nekako sam ustala i ušla u kuću – navela je Rin Oton.

Ona je dva dana kasnije otišla u bolnicu, a ustanovljeno je da su joj polomlljena rebra, vilica i prst, zatim je pretrpela prelom jagodične kosti, kao i posetkotine po licu i rukama.

Navela je čak i da je danima nakon prebijanja morala da jede i pije na slamčicu.

– Posle nekoliko dana otok i modrice su se smanjile, a rečeno mi je da ukoliko povrede lica ne zacele, moraću na operaciju. Čitav ovaj incident me je uplašio i sada živim u strahu da bi nasilnik mogao da se vrati. Videla sam i da je pre toga snimao moju kuću mobilnim telefonom – istakla je Oton.

Napadača je opisala kao beloputog muškarca od 45 do 50 godina, bio je proćelav i imao je tetovažu na vratu.

Policija traga za njim.(objektiv.rs)