Nevjerovatno / Omer nije isplatio plate radnicima, pa mu se sestrin sin odužio bagerom (VIDEO)

Zanimljivosti

Nevjerovatno / Omer nije isplatio plate radnicima, pa mu se sestrin sin odužio bagerom (VIDEO)

Nezadovoljni radnik iz Turske, po imenu Hakan M., riješio je da svom poslodavcu, koji mu je ujedno i dajdža, na teži način stavi do znanja da ne želi da pređe preko neisplaćenih plata.

Naime, on je sjeo u bager, nakon čega je kašikom razlupao pet kamiona u vlasništvu firme njegovog dajdže, piše portal Blic.rs.

Kako se navodi, video je nastao u Turskoj prije nekoliko dana i prvobitno je objavljen na TikToku. Prema pisanju turskih medija, njegov dajdža Omer i vlasnik preduzeća koje se bavi iskopom i transportom uglja, radnicima nije isplatio plate, zbog čega je Hakan i napravio incident, koji bi navodno eskalirao i više, da ga kolege nisu spriječile.

Nakon što se video pojavio na Twitteru, Facebooku i Instagramu, korisnici su počeli da ostavljaju poruke podrške Hakanu.

“Teško je, njegovo pravo je da dobije platu”, “Dao je sve od sebe”, “Zašto ne plaćate svoje radnike?”, “Naći ću ovog čovjeka i pružiti mu ruku”, “Učinio je ono što je i trebao”, samo su neki od komentara podrške koji su se nizali ispod snimka koji je za kratko vrijeme sakupio 7, 5 miliona pregleda. (radiosarajevo.ba)