“O, moj Bože, kapnula sam!”: Žena umesto kapi za oči, uzela LEPAK, a onda je počela DRAMA

Svijet

“O, moj Bože, kapnula sam!”: Žena umesto kapi za oči, uzela LEPAK, a onda je počela DRAMA

Uspaničena žena je nakon nekoliko sekundi shvatila šta je učinila, ali je bilo kasno

Jedna žena iz Mičigena je doživela pravi šok kada je pomešala kapi za oči sa lepkom za veštačke nokte. Nakon što su joj se, usled reakcije, zalepili kapci, nesrećna žena je prošla kroz pravu torturu.

Naime, žena po imenu Jasidra Vilijams je zaspala sa kontaktnim sočivima, a probudila se oko jedan sat posle ponoći da ih izvadi. Usled suvoće očiju bile su joj neophodne kapi prilikom vađenja sočiva, i tako je i došlo do ove opasne nezgode. Vilijamsova je, očito pospana, otvorila torbicu u kojoj je inače držala kapi za oči, međutim, pored se i nalazila bočica sa lepkom za nokte, što je dovelo do toga da pomeša ove dve tečnosti.

Uspaničena žena je nakon nekoliko sekundi shvatila šta je učinila, ali je bilo kasno.

– Pomislila sam ‘o moj Bože’. Kapnula sam lepak u oko i pokušala da ga obrišem, ali mi je on zatvorio kapke. Počela sam da polivam hladnu vodu po oku i razdvajam kapke, ali nisam uspijevala – rekla je nesrećna žena za WXYZ.

Sočiva su joj spasila vid

Stavljanje vode na oko ispostavilo se kao pametan potez.

– Ako vam ikad nešto upadne u oko, odmah ga isperite držeći glavu pod slavinom ili polijevajući ga bocom vode. Napravićete nered, ali ćete spasiti svoj vid – istakao je oftalmolog Džordž Vilijams i dodao kako Jasidra nije prva pacijentikinja koja je zalepila kapke.

U bolnici su joj lekari izvadili kontaktna sočiva na kojima je bio lepak za nokte. Ispostavilo se kako su joj sočiva zapravo spasila vid, ali je izgubila trepavice na jednom oku jer su lekari morali da rotiraju vrh kapka i da ga povuku kako bi uklonili sočiva. Na kraju, Jasidra je dodala kako više nikada neće u istom neseseru držati ove dve stvari. (objektiv.rs)