SVEKRVA joj uništila najradosniji dan: Otišla je do AUTOMOBILA i uradila nešto od čega su svi strahovali

Zanimljivosti

SVEKRVA joj uništila najradosniji dan: Otišla je do AUTOMOBILA i uradila nešto od čega su svi strahovali

Besna mlada se pitala da li je pogrešila, ali je istakla da ju je njen potez u momentu do srži razbesneo

Venčanje bi trebalo bi da bude jedan od najupečatljivijih i najradosnijih dana u životu svakog para. Međutim, jedna mlada se svoje svadbe, nažalost neće sećati baš po najboljem.

Ona je na društvenoj platformi Redit opisala šta se dogodilo.

-Na mom venčanju, svekrva se usred ceremonije preobukla u belu svetlucavu haljinu.

Ona je objasnila da je zajedno sa mužem otišla u kupovinu kako bi pomogla svojoj svekrvi da izabere toaletu za venčanje koja bi se uklopila u koncept koji su mladenci zamislili.

Ali na venčanju, nevestin dever je primetio drugu haljinu koja je visila sa ofingera i upitao mladu šta da uradi sa njom, a ona ga je zamolila da nipošto ne dozvoli tašti da se presvuče, pa je haljinu sakrio u automobil. Međutim, svekrva ju je ipak pronašla i preobukla se.

-Nekoliko gostiju na venčanju je komentarisalo koliko je smešno što je promenila haljinu kao da je mlada. A njen argument je bio da je to i njen dan jer ženi sina.

Prošlo je godinu dana od incidenta, a njena svekrva i dalje priča o haljini svaki put kada se vide i traži izvinjenje što je pokušala da je spreči da se preobuče.

Ona se na kraju požalila forumašima i upitala ih za mišljenje da li je pogrešila. Šta vi mislite ko je u ovoj situaciji bio u pravu? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)