“MAĆEHA iz pakla”: Draži joj gosti nego muževa ĆERKA, zbog jedne izjave zapalila internet

Zanimljivosti

“MAĆEHA iz pakla”: Draži joj gosti nego muževa ĆERKA, zbog jedne izjave zapalila internet

Ona je zbog svog stava napravila pravu pometnju, kako u kući, tako i na društvenim mrežama

Jedna anonimna, 24-godišnja žena, doživela je pravu osudu na društvenim mrežama nakon što je ispričala jednu situaciju koja joj se dogodila sa ćerkom njenog muža.

Naime, ona je proglašena „zlom maćehom“, nakon što je priznala da ne želi da četvorogodišnja ćerka njenog partnera ima svoju sobu u kući koju su zajedno kupili.

24-godišnjakinja i njen partner nedavno su kupili kuću sa tri spavaće sobe, koja je udaljena 30 minuta vožnje od mesta gde živi njegova ćerka Kejt sa majkom.

-Volim Kate svim srcem i ona dolazi da nas poseti na kraće boravke i prenoćišta, češće tokom leta – ispričala je ona na Reditu.

Međutim, rekla je da će se njihov novi dom sastojati od tri spavaće sobe, uključujući njihovu spavaću sobu, spavaću sobu pretvorenu u kancelariju, i treću gostinsku.

-Kejt je bila jako nervozna što smo se toliko udaljili, a moj dečko ju je uverio da će i dalje sve vreme moći da je posećuje, kao i da će u našoj kući imati svoju spavaću sobu koja će je čekati kad god poželi – ispričala je ona i dodala u čemu je problem:

-Moj problem sa ovim je što ne želim da Kejt tretira jedinu rezervnu spavaću sobu kao svoju ličnu spavaću sobu. Umesto toga, želim da to bude soba za goste – rekla je ona i dodala da planira dete sa svojim partnerom, kao i da bi Kejt teško palo što bi joj nova beba oduzela sobu.

Nakon toga, mnogi ljudi na društvenim mrežama su je napali. A kako biste vi reagovali? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)