Čula da je sestra spavala sa njenim mužem, pa joj upala na intervju za posao: Učinila je najgore (VIDEO)

Svijet

Čula da je sestra spavala sa njenim mužem, pa joj upala na intervju za posao: Učinila je najgore (VIDEO)

Nije mogla da se obuzda

Potpuni haos dogodio se prilikom jednog intervjua za posao u SAD.

Žena nepoznatog identiteta upala je rođenoj sestri dok je obavljala razgovor sa potencijalnim šefom. Sve se dogodilo u deliću sekunde.

Besna žena napala je sestru zadavši joj pred šokiranim poslodavcem nekoliko udaraca u glavu. Potom ju je povukla za kosu i bacila na pod.

Sestra nije stigla ni da reaguje i odbrani se koliko je ona bila besna, prenosi India.com.

– Đubre jedno, spavala si mi sa mužem – vikala je ljutito žena pre nego što je izvukla sestru napolje.

https://twitter.com/59dallas/status/1436672567948062724?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1436672567948062724%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fobjektiv.rs%2Fvest%2F804618%2Fcula-da-je-sestra-spavala-sa-njenim-muzem-pa-joj-upala-na-intervju-za-posao-ucinila-je-najgore-video%2F

Tada ju je pustila i potpuno rastrojena izašla je napolje.

Snimak je napravio jedan od zaposlenih u dotičnoj firmi, koji nije želeo da na društvenim mrežama širi dalje priču o sukobu dve sestre. Jedino što je napomenuo je da se videlo kada je besna žena došla da će doći do velikog incidenta.

Pojedini mediji naglašavaju da ovo nije prvi put u 2021. godini da se ovako nešto dešava na razgovorima za posao. Naglašavaju da su ljudi “izgubili kompas” tokom epidemije, te da na javnim mestima kao i na radnom mestu češće nego ikada pre mešaju privatne i poslovne obaveze.

Što se tiče žene sa snimka, ona je posle incidenta odšetala ka drugoj strani ulice, a policija je u roku od nekoliko minuta došla na lice mesta.

Prema nepotvrđenim podacima, žena je uhapšena, dok sestra nije želela da je tuži.(objektiv.rs)