Izbola je muža nožem zbog fotografija MLAĐE ŽENE, a kada je videla o kome se radi – gorko se pokajala

Zanimljivosti

Izbola je muža nožem zbog fotografija MLAĐE ŽENE, a kada je videla o kome se radi – gorko se pokajala

Žena je navodno pronašla kompromitujuće fotografije u muževom telefonu i nije mu dala priliku da objasni, već je odmah nasrnula nožem na njega

Meksički mediji izveštavaju o bizarnom slučaju ljubomorne supruge koja je navodno napala muža nožem nakon što je u njegovom telefonu pronašla kompromitujuće fotografije na kojima se on nalazi u naručju mlađe žene. Međutim, ispostavilo se da se na fotografiji nalazi upravo ona.

Naime, pre par nedelja, nekoliko stanovnika naselja Urbi Vila u mestu Kaheme, u državi Sonora u Meksiku, nazvalo je broj hitne službe da bi prijavilo nerede i nasilje u komšiluku.

Ispostavilo se da je sredovečna žena, identifikovana samo kao Leonora R, napala nožem svog supruga Huana R. tokom ljubomornog ispada nakon što je videla eksplicitnu fotografiju na kojoj se njen muž nalazi sa mlađom ženom. Nakon što je pronašla kompromitujuće fotografije u muževom telefonu, nije mu dala priliku da objasni, već je odmah nasrnula nožem na njega.

Prema svedočenju muža, on je uspeo da izbegne ozbiljne povrede i smiri bes svoje supruge dovoljno da sazna za šta ga ona napada. Lenora mu je pokazala fotografije sa mlađom ženom, da bi potom saznala da je njegova „ljubavnica“ zapravo ona sama!

Juan je rekao svojoj supruzi, a kasnije i policiji, da je u starom imejlu koji je sačuvao pre više godina pronašao nekoliko starih fotografija na kojima su on i njegova supruga zajedno u krevetu. Prebacio ih je na svoj telefon, ne znajući da će mu na kraju naneti telesne povrede.

Suprug je objasnio da fotografije datiraju iz perioda njihovog zabavljanja, kada je ona bila vitkija i kada je vodila računa o sebi. Očigledno da se promenila do te mere da nije ni sama sebe prepoznala.

Ženu je potom privela policija a na presudu će čekati iza rešetaka. Optužena je za nasilje u porodici i ukoliko bude osuđena, mogla bi provesti značajan period u zatvoru. (objektiv.rs)