Muž joj usred zabave predložio “zamjenu žena” s bratom: Uslijedila je večer koje nikad neće zaboraviti

Zanimljivosti

Muž joj usred zabave predložio “zamjenu žena” s bratom: Uslijedila je večer koje nikad neće zaboraviti

Catalina de Paolo (32), influencerica i majka dvoje djece iz argentinskog grada Mendoze, otkrila je na društvenim mrežama kad je saznala da je njezin suprug “pomalo čudan” i da mu možda nije dovoljna u životu.

Ova žena modernih razmišljanja istaknula je u jednom od posljednjih postova koje su prenijeli mnogi lokalni portali, da je večer koja je promijenila njezin brak, ali i život, bila kad ju je suprug gotovo nagovorio da spava s bratom, a on je zauzvrat s bratovom suprugom.

Catalina te noći jedva ostaje mirna, ali od tada je odnos sa suprugom bitno drugačiji.

– Njegov brat i supruga bili su kod nas, pa smo nakon 5-6 pića počeli plesati i zabavljati se po kući. U 2015. godini suprug i ja imali smo samo jedno dijete koje je bilo u mojoj kući. Odjednom mi je šapnuo da bi želio razmijeniti žene sa svojim bratom. Počela sam se smijati misleći da se šali i nastavila sam plesati. Ipak, bio je uporan. Na kraju mi ​​je prišao njegov brat, priznajući da bi to volio učiniti, kao i da su njih dvojica slične stvari radili prije desetak godina, kad ih još nisam poznavala. Bila sam tako pijana u šoku. Odbila sam tu misao, ali nisam htjela pokvariti večer sebi i njima – napisala je Catalina.

Sutradan je malo ozbiljnije razgovarala sa suprugom.

– Priznao mi je da je pomalo čudan i da istovremeno voli veze s nekoliko ljudi. Nisam to znala, nikad mi nije pričao o tim pustolovinama iz prošlosti. Nije ih imao puno, možda 2-3, ali što se mene tiče, previše. Mislila sam da ćemo se razvesti jer se to kosilo s mojim poimanjem braka i ljubavi. Od te večeri, kada je predložio zamjenu za mog brata, naša se veza malo pogoršala, ali sve dok nisam u potpunosti prihvatila tu stranu njegove osobnosti – istaknula je Catalina.

Pronašla je kompromisno rješenje za oboje.

– Obećala sam mu da ćemo jednog dana zajedno otići na jednu od ‘grupnih’ zabava, kao i da ćemo na razne načine obogatiti svoj se*sualni život, ali nikoga nikada nećemo dovesti kući. Što se tiče prvog obećanja, bili smo jednom na takvoj zabavi 2017. godine. Nisam se zabavila, a ni on, jer je shvatio da je samnom upoznao novo ja. Što se tiče drugog obećanja, nešto se događa u našoj sobi i nikad nam nije dosadno, ali sve je u granicama naše kuće – zaključila je Catalina de Paolo.

Što se tiče muževa brata, odnos se nije bitno promijenio.

– Nikad nismo bili privlačni jedno drugome, a i on voli svoju suprugu. Dobro se slažemo – napisala je Katalina.(rijekadanas.com)