RODILA BEBU PA JOJ POSLE POROĐAJA RAZBILA GLAVU: Policajcima nije bilo dobro kad su čuli motiv

Svijet

RODILA BEBU PA JOJ POSLE POROĐAJA RAZBILA GLAVU: Policajcima nije bilo dobro kad su čuli motiv

Mediji su naveli informacije s lica mesta da je majka ubila sina jer nije mogla da podnese činjenicu da će morati u narednom periodu da brine o njemu i samim tim, njen privatni život potpuno će se promeniti

Njujorčanka Endi Rajt (30) iz Tonavande naći će se na sudu zbog ubistva tek rođenog dečaka koje se odigralo 5. oktobra 2020. godine.

Endin dečko vratio se s posla kući u zoru, kada je u kupatilu zatekao horor scenu. Endi je sedela na podu i plakala, sa rukama oblivenim krvlju.

Pitao ju je šta se dogodilo, a ona mu je rekla da je rodila sina, a da je onda uzela čekić i razbila mu njime glavu. Potom je delo odnela u kesi do kontejnera bacivši ga tamo pred zgradom.

Dečku je pozlilo i otišao je dole da vidi gde je Endi bacila sina. Za to vreme pozvao je policajce kojima se slošilo od prizora u kesi.

Mediji su naveli informacije s lica mesta da je majka ubila sina jer nije mogla da podnese činjenicu da će morati u narednom periodu da brine o njemu i samim tim, njen privatni život potpuno će se promeniti.

Endi je, kako je obdukcija pokazala, dva puta snažno udarila bebu u glavu i to u periodu od 2.30 do 3.15 ujutro. Endi je odmah privedena i zatvorena bez prava na kauciju koja je prvobitno iznosila 75.000 dolara.

– Ubistvo je počinjeno tokom noći, a majka deteta zatečena je u stanju potpunog rastrojstva. Nije umela da objasni šta se tačno dogodilo i šta ju je navelo da uzme čekić i počini takav zločin u kući – rečeno je iz policije okruga Iri.

Kako je u vreme ubistva Njujork bio zatvoren i svi sudski procesi su bili zaustavljeni, na njen slučaj čekalo se mesecima.

Ukoliko je sud proglasi krivom, Endi Rajt mogla bi da narednih 25 godina provede u zatvoru.(espreso.co.rs)