Stanodavac dolazio u stan dok nema stanarke, a ono što je radio zgrozilo mnoge

Zanimljivosti

Stanodavac dolazio u stan dok nema stanarke, a ono što je radio zgrozilo mnoge

Sve je prijavila policiji.

Učiteljica Tyisha Macleod živi u unajmljenom stanu u koji je odlučila postaviti nadzorne kamere kako bi mogla vidjeti što rade njezine mačke kada je nema i kako bi imala dokaze ako joj netko provali u stan. Jednu je postavila u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu. Kada je pregledala snimke, imala je što vidjeti. Naime, njezin stanodavac je poskrivećki dolazio u stan, iako zna da ona to ne voli, ušao u spavaću sobu i potezom zgrozio mnoge – mirisao je njezinu posteljinu!

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦

♬ Oh No – Kreepa

Vratio je jastuk i pokrivač na mjesto, zaputio se prema izlazu, a baš u tom trenutku naišla je prijateljica 24-godišnje stanarke s kojom se dogovorila da će brinuti o mačkama dok je nema.

@tyishamacleod

I did contact police and I will be pressing charges!. Did I mention!? He went in my place multiple times while I was away! 😫Like for pt3 #foryoupage

♬ original sound – Tyisha Macleod

Iznenađenoj prijateljici vlasnik stana je rekao da je došao provjeriti mačke i dati im hranu – ne znajući da je to njezina obaveza. Macleod je snimke objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Naglasila je i da će se odseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je stanodavac svratio dok je nema, prenosi UNILAD.(vecernji.hr)