BRUTALNO: Izvukli su njihove brojeve, osvojili 200 miliona evra, a onda im banka priredila HLADAN TUŠ

Zanimljivosti

BRUTALNO: Izvukli su njihove brojeve, osvojili 200 miliona evra, a onda im banka priredila HLADAN TUŠ

“Pomislila sam ”gospode, dobili smo novac!”

Momak i devojka iz Velike Britanije propustili šansu su da uzmu oko 200 miliona evra na Juromilions džekpotu, pošto su izašli brojevi koje redovno uplaćuju, ali ovog puta nisu uplatili dobitni tiket jer na platnoj kartici devojke nije bilo dovoljno sredstava.

Rejčel Kenedi (19) i Lijam Mekrohan (21) iz Hertfordšira su bili apsolutno slomljeni kada su shvatili da su izašli njihovi brojevi, a nisu uplatili tiket, prenosi San.

Dvoje britanskih studenata igraju uvek brojeve 6, 12, 22, 29, 33, uz bonus brojeve 6 i 11 pet nedelja zaredom i ta kombinacija se najzad pojavila prilikom izvlačenja brojeva u petak.

Kreditna kartica Rejčel je automatski nameštena da joj se skine novac da kupi Juromilions tiket sa istim brojevima, ali prošlog petka nije imala dovoljno sredstava i uplata nije prošla.

Međutim, kada je videla brojeve, prvo je pomislila da je osvojila nagradu.

“Pomislila sam ”gospode, dobili smo novac!” Pozvala sam Lijama i majku, nisu mogli da veruju da smo dobili glavnu premiju. Pozvala sam lutriju, ali mi je rečeno da nisam imala sredstava na računu i da uplata nije prošla. U jednom trenutku bila sam na vrhu sveta, a onda je usledio šok. Lijam je bio još nervozniji od mene”, rekla je studentkinja univerziteta u Brajtonu. (objektiv.rs)