NATALIJA JE UHVATILA MUŽA SA SVOJOM MAJKOM U KREVETU: Kada je videla šta on drži u RUCI, umalo se nije SRUŠILA!

Svijet

NATALIJA JE UHVATILA MUŽA SA SVOJOM MAJKOM U KREVETU: Kada je videla šta on drži u RUCI, umalo se nije SRUŠILA!

Epidemija je donela  bitne promene u životu Natalije Ribakove (30) iz Kijeva. Za početak – razvod braka.

Natalija je, kako je napisala na društvenim mrežama, mesecima pre epidemije sumnjala da se nešto čudno dešava između njene majke Galine (53) i supruga (41), ali nije bila sigurna.

Prevario prvu i jedinu pred brak: Zaključala ga, uzela telefon i ovako ga 2 meseca kažnjavala

“Pripisivala sam sve paranoji i bujnoj mašti, ali sam na sreću videla da sam sve vreme bila u pravu”, napisala je ona na Instagramu uz crno-belu sliku sa suprugom, pokazujući time da je njihov brak sada deo istorije.

Natalija, inače umetnica iz Kijeva, potvrdila je za portal 112.ua da je sada ponovo sama kada je, kako kaže, uhvatila supruga na delu sa rođenom majkom.

“Majka je zbog epidemije došla da živi s nama, da ne bi bila sama, pošto se davno razvela od mog oca. I pre epidemije bila je bliska sa mojim bivšim mužem. Sedeli bi do kasno u noć i pričali, zajedno su gledali filmove, a kada je pravila večere, prvo bi njega pitala šta voli da jede. Ta prisnost bila mi je čudna, a onda sam jednom došla ranije s nekog pregleda kući i zatekla sam ih u sobi.

Muž je bio samo u gaćama držeći kaiš od pantalona u rukama, dok je moja majka ležala na krevetu pokrivena. Posle sam videla da je ispod imala samo donji veš. Muž je poskočio od straha kad me je video i pocrveneo je. To mi je bio presudan znak da je u pitanju prevara jer on crveni samo kad nešto debelo pogreši ili slaže”, istakla je ova Kijevljanka.

Majka se posle pravdala da su emocije i usamljenost, kao i strah od koronavirusa učinili svoje, kao i da ovo nikad pre ne bi uradila.

“Nisam bila ljuta na nju. Pre svega sam joj se zahvalila što mi je potvrdila osećaj da nešto nije u redu. Ubrzala je nešto što je ionako već bilo na izdisaju između mene i muža. Sada idem dalje i već mi je lakše”, priznala je Natalija dodavši da je njena majka ostala da živi sa bivšim mužem u toj kući, dok se ona već preselila.(espreso.co.rs)