Oženio se i dobio djecu: Kad su roditelji saznali čime mu se ŽENA bavi, ODMAH su ga izbacili iz firme…

Svijet

Oženio se i dobio djecu: Kad su roditelji saznali čime mu se ŽENA bavi, ODMAH su ga izbacili iz firme…

Šenon Rouz (36) iz Los Anđelesa sa 18 godina počela je da radi kao striptizeta, da bi ubrzo nakon toga snimala i filmove za odrasle.

Bivša po*no zvijezda radila je u industriji za odrasle najmanje deceniju, iako nije bila zadovoljna svojom karijerom.

Željela je da osnuje porodicu, pa je otvorila profil na društvenoj mreži sa upoznavanja, gdje je i pronašla svog sadašnjeg supruga Trejvisa Dina (44).

Nakon što su Trejvisovi roditelji saznali za prošlost svoje snahe, ne samo da nisu odobravali njihovu vezu i brak, već su mu otkazali funkciju u porodičnom poslu, prenosi Dejli star.

Par je odlučio da pokuša da živi zahvaljujući vlogu na Jutjubu, a dok su pokušavali da uvećaju svoju porodicu, svakodnevno su zagovarali borbe za plodnost i razmnožavanje.

Sada imaju dvoju djece, Snou i Storm, Šenon je konačno oduševljena što ima porodicu o kojoj je sanjala, a sada može da se posveti i svom drugom snu – putovanjima.

Odlučila je u međuvremenu i da progovori o kritikama i poniženjima na račun posla kojim se bavila.

– Moj tata je prevario moju mamu sa njenom najboljom prijateljicom, a potom se oženio njome. To je bila najgora stvar koja je mogla da mi se dogodi. Maćeha me je fizički i emocionalno zlostavljala godinama. Bila sam na ivici ludila i na kraju sam postala striptizeta kada sam napunila 18 godina, a nekoliko mjeseci nakon tog, prešla sam i na po*no filmove – započela je Šenon svoju priču.

Nakon deceniju i po ove nekonvencionalne karijere, shvatila je da želi da vrati svoj život i konačno pronađe sebe u nekom boljem svijetlu.

– Prestala sam da se bavim snimanjem filmova za odrasle, a ubrzo nakon toga upoznala sam supruga. Trejvis je otpušten iz porodičnog posla jer je odbijao da me ostavi. Roditelji su ga nagovarali na to jer su saznali čime sam se bavila – istakla je Šenon.

Sa suprugom je preživjela sve one loše trenutke, a ističe da je sada konačno red na to da njih dvoje i njihova djeca konačno žive punim plućima, piše Objektiv. (haber.ba)