Pijan nasrnuo na ženu, a kada je saznao ko je ona i šta se dogodilo nakon toga, plakao je kao malo dete

Svijet

Pijan nasrnuo na ženu, a kada je saznao ko je ona i šta se dogodilo nakon toga, plakao je kao malo dete

Nije mogao da prežali zbog odvratnog čina

Rodžer Bigrejv (37) u pripitom stanju napao je 34-godišnju ženu usled svađe ispred jednog marketa u Devonu prošle godine.

On ju je u jednom momentu šutnuo nogom u stomak, ali kako kaže, nije znao da je bila trudna. Od siline udarca, žena je izgubila bebu.

Naime, kada je prevezena u bolnici, lekari su morali da je porode sa svega 28 nedelja od začeća, a beba je bila mrtva kada su je izvadili iz utrobe.

Kada je Bigrejv uhapšen, policija mu je rekla da je beba žene koju je udario umrla, nakon čega je postao vidno uznemiren i rekao da “nikad ne bi povredio trudnicu, pa čak ni ženu”, prenosi Metro.

Te večeri kada je izašao napolje, Bigrejv je prema navodima popio desetak krigli piva, a ispred marketa je počeo da se ponaša bahato, nakon čega ga je 34-gdoišnja žena upozorila na ponašanje.

Tom prilikom su se ozbiljnije posvađali i on joj je zadao udarac koji je bio koban po bebu, čulo se pred sudom u Plimutu.

– Ne sećam se da sam ikog tada udario. Moguće da jesam, ali zaista ne znam. Tek kad su me uhapsili saznao sam da je izgubila bebu. Zaista mi je žao što se to dogodilo – istakao je Bigrejv, koji je tom prilikom ridao u sudnici od plakanja.

On je dodao da ga je izbacilo iz takta kada ga je “neko” ošamario, pa je burno reagovao, ali kako navodi, ne seća se da je u pitanju bila žena i to još trudnica.

Takođe se navodno ne seća ni da ju je šutnuo.

On je negirao da je želeo da ubije nerođeno dete, a suđenje će biti nastavljeno u anrednom periodu. (objektiv.rs)