Dok sam se ja porađala, moj muž je gledao utakmicu s drugarima: Ovako sam ga PREVASPITALA za sva vremena

Zanimljivosti

Dok sam se ja porađala, moj muž je gledao utakmicu s drugarima: Ovako sam ga PREVASPITALA za sva vremena

Kada je bilo najvažnije, on se nije pojavio

Dolazak bebe ponekad drastično promeni odnose u braku.

Ili samo na čistac iznese velike probleme u vezi.

U to se uverila i anonimna korisnica Reddita koja se požalila da njen suprug nije bio uz nju dok se porađala, kao i da je nije ni odvezao u bolnicu jer je bio previše zauzet… gledanjem utakmice na televiziji.

Ovo je njena ispovest:

– Prolazila sam kroz iscrpljujući period dok sam se približavala terminu. Htela sam da moj muž bude kraj mene kad krenem na porođaj, ali on je izlazio svako veče, odlazio kod prijatelja i gledao utakmice. Razgovarala sam sa njim o tome i čak mu predložila da gleda utakmice kod kuće, kako bi bio uz mene, ali bez uspeha.

– Kad on i njegovi prijatelji gledaju utakmicu, imaju poseban način na koji to rade. Idu čak toliko daleko da to nazivaju “ritualom”. Gledanje utakmice za njega kod kuće ili negde drugo nije isto kao i kod prijatelja.

Činjenica da je njegova supruga bila u devetom mesecu trudnoće nije ga sprečila da izađe s društvom.

– U noći kada se rodio naš sin i kada mi je pukao vodenjak, on je bio kod prijatelja i gledao utakmicu. Nazvala sam ga i rekla mu da dođe kući jer mora da me vozi u bolnicu. Rekao je da dolazi, ali nije došao. Na kraju me je sestra odvezla u bolnicu.

– Moj muž se pojavio dva sata kasnije. Uspeo je da stigne na vreme, na rođenje sina, ali bila sam besna na njega, ljuta i razočarana. Stalno se izvinjavao i radio je sve da povrati moje poverenje i poštovanje. Inače me podržava u svemu i vodi računa o našem sinu.

– Ponovo me je iznervirao nekoliko nedelja kasnije kada smo bili na porodičnom ručku kod njegovih. Opušteno je slagao svojoj majci da me je on odveo u bolnicu. Bila sam zbunjena i ispričala sam istinu. Tada mu je mama održala lekciju. Kasnije je on poludeo i rekao da sam ga učinila lošim mužem i ocem ispred njegove porodice i da sam stvorila razdor između njih.

– Ja sam mu odgovorila da nije u redu da laže i glumi heroja pred roditeljima. Mislim da nisam pogrešila što sam to uradila.

Kako biste vi reagovali na njenom mestu?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima. (objektiv.rs)