Ovo se ne viđa često! Policajac spasio dete od monstruma, a rasplakaće vas ono što je onda uradio (VIDEO)

Svijet

Ovo se ne viđa često! Policajac spasio dete od monstruma, a rasplakaće vas ono što je onda uradio (VIDEO)

U martu 2018. godine, Brajan je bio dežurni narednik kada je sa svojim kolegama dobio poziv da proveri dom Kaile, koja je bila žrtva zlostavljanja

Četvorogodišnja devojčica iz Arizone našla je siguran dom nakon što je usvojio policajac koji je spasao dok je bio na dužnosti, odazvavši se na poziv o zlostavljanju.

Brajan Zak, poručnik policije u Kingmanu, i njegova supruga Sijera postali su roditelji četvorogodišnjoj Kaili i ispričali ovu dirljivu priču u programu “Dobro jutro Ameriko”.

U martu 2018. godine, Brajan je bio dežurni narednik kada je sa svojim kolegama dobio poziv da proveri dom Kaile, koja je bila žrtva zlostavljanja. Proveo je sa njom celu noć i odmah su se povezali.

– Bojili smo, užinali. Držala me za ruku i bila izuzetno mila i draga. Kada su detektivi došli, odveli su je u bolnicu – ispričao je on.

Brajan, koji već ima dvoje dece, je otišao kući i rekao svojoj supruzi da želi da Kaila dođe da živi kod njih.

U međuvremenu, Kailu su u bolnici lečili od višestrukih povreda koje su bile rezultat zlostavljanja. Podignuta je optužnica protiv staratelja. Kada posle nekog vremena socijalna služba nije pronašla nove roditelje za Kailu, Brajan i Sijera su uskočili.

– Došla je kod nas sa plastičnom šoljom i torbom odeće koja joj nije odgovarala – priseća se Brajan.

Kaila se vrlo brzo navikla na život i domu Zakovih.

– Već drugi dan je zvala moju suprugu mama. Za mene joj je trebalo malo duže. Kada je krenula u predškolsko već je naučila šta je to otac – rekao je Brajan. (objektiv.rs)