Srednjoškolac posle svađe u kući ubio MAJKU: Svi u školi plakali su kad su čuli za pravi razlog tragedije

Svijet

Srednjoškolac posle svađe u kući ubio MAJKU: Svi u školi plakali su kad su čuli za pravi razlog tragedije

Razredni i upravni odbor nije znao kako da se nosi sa vestima

Učenik završne godine srednje škole u Tenesiju lišio je majku života nakon što mu je zabranila da koristi telefon u kući.

Šon Vilis iz Roki Topa u Tenesiju sačekao je da majka zaspi, a onda je uzeo pištolj iz njene komode i odneo ga je u svoju sobu sa mecima. Tamo ga je napunio da ona kojim slučajem ne bi čula šta radi.

Potom je došao u njenu sobu i likvidirao je majku hicima u glavu.

Kada je policija na poziv iz komšiluka došla na lice mesta, Vilis se nije opirao niti je bežao. U stanici nije bio previše pričljiv, ali se saznalo šta se dogodilo.

Majka mu je bila dosta stroga u poslednje vreme, pošto je smatrala da je popustio u školi jer previše koristi mobilni telefon. Zato mu ga je zaplenila i sakrila u kući da bi se on fokusirao na školske obaveze.

Saznavši šta se dogodilo, njegovi drugovi i drugarice iz odeljenja nisu mogli da sakriju suze, jer su znali da je Vilis u pritvoru i da ga verovatno jako dugo neće videti. Takođe su znali i da je zavisnik od telefona, ali nisu verovali da je mogao da ode sa osvetom tako daleko.

Ni zaposleni u školi, uključujući Vilisovog razrednog starešinu nisu znali kako da se postave ovim povodom, pa su izbegli davanje izjava novinarima.

U policiju je u međuvremenu došao i Šonov otac koji je davao izjavu gde je on bio i šta se, prema njegovom mišljenju dogodilo u kući.

Kaucija za Šona Vilisa koji je nemilosrdno ubio majku iznosi čak milion dolara. (objektiv.rs)