Majka ostala na ulici sa ČETVORO DECE: Građani nude pomoć, a za sve je kriva užasna greška

Svijet

Majka ostala na ulici sa ČETVORO DECE: Građani nude pomoć, a za sve je kriva užasna greška

Da je slučajni prolaznik nije upozorio, svašta bi moglo da se desi

Keri Miler (30) iz Lidsa ostala je bez krova nad glavom nakon što je sopstvenim očima gledala kako joj je izgorela kuća u kojoj je živela sa partnerom, četvoro dece i kućnim ljubimcem francuskim buldogom.

Razlog požara bio je veš koji je Keri ostavila da se suši, dok je ona obavljala druge kućne poslove, a u tom momentu, mašina za sušenje veša koja je bila u pomoćnom objektu eksplodirala je i zahvatila čitavu kuću.

Keri nije ni primetila da gori kuća, a upozorio ju je vozač koji je prolazio njenom ulicom i koji je trubio kada je ugeldao vatru.

Nakon što je videla šta se desilo, zgrabila je svog 18-mesečnog sina, kao i psa i istrčala napolje.

Partner i još troje dece srećom nisu bili kod kuće.

Požar je ubrzo probio na ostale delove kuće, vatrogasci su ubrzo došli, ali dom Keri Miler već je bio neodbranjiv i sada tamo ne može da se živi.

– Tog jutra sam uključila mašinu za sušenje veša dok sam radila druge kućne stvari, a moj mali sin bio je uspavaćoj sobi. Oko 10.30 vozač je uočio plamen koji je izbijao iza kuće i trubio mi je kako bi me upozorio na opasnost. Kada sam videla da gori kuća, potrčala sam i izvukla sina i psa napolje. Druga deca su bila u školi. Srećom, niko nije povređen, ali smo postali beskućnici – kroz plač je rekla Keri za britanski San.

Rečeno joj je da će biti potrebno skoro godinu dana da se kuća sredi i vrati u stanje za život. Za tovreme, prijatelji su organizovali apel za prikupljanje novca za pomoć kako bi se što pre krenulo sa rekonstrukcijom i kako bi šestočlana porodica imala gde da živi. (objektiv.rs)