Posle venčanja joj na ulici prišla trojica mladića: Nasmejala im se, pa je sebi otvorila vrata pakla

Svijet

Posle venčanja joj na ulici prišla trojica mladića: Nasmejala im se, pa je sebi otvorila vrata pakla

Nije očekivala da će se veče ovako završiti

Mlada Indijka (17) sil*vana je u Bižnor distriktu u Utar Pradešu kada se vraćala sa venčanja prijateljice.

To što nije imala prevoz do kuće ispostavilo se kao fatalna greška jer je uveče sama došla do autobuske stanice gde nikog nije bilo, piše timesnownews.com

Tada se ispred nje zaustavio automobil iz kojeg su izašla tri mladića. Jedan od njih ponudio joj je prevoz, što je ona uz osmeh na licu odbila. Kada joj je drugi dao kompliment, ponovo je uzvratila osmehom, a tada je treći izvadio nož i preteći joj, uvukao ju je u kola.

Mladići su kilometar dalje u šumi stali, izvukli nesrećnu devojku i sil*vali su je naizmenično. Žrtva je posle sil*vanja pozvala policiju, ali oni nisu želeli da dođu na lice mesta pravdajući se lošim putem.

Potom je sama otišla u policijsku stanicu i prijavila je sil*vanje tražeći šefa stanice, ali i hitan pregled kod ginekologa.

Tek tada je policija Bižnor distrikta ozbiljnije prišla ovom slučaju i ispitali su devojku šta se dogodilo.

– Rekla sam im da idem ka Delhiju, a oni su mi ponudili prevoz do grada Bižnora. Tada mi je jedan nožem zapretio i ušla sam u kola. Kada sam sil*vana, peške sam došla do prve kuće u kraju i ispričala sam ljudima koje sam zatekla u njoj šta mi se desilo. Oni su me odvezli do stanice – rekla je neimenovana devojka.

Nije poznato da li su sil*vatelji uhvaćeni i uhapšeni. (objektiv.rs)