Rasturio sebi brak da bi oženio ŠKOLSKU drugaricu: Dobili sina, a onda je saznao za njenu užasnu tajnu

Ispovijesti

Rasturio sebi brak da bi oženio ŠKOLSKU drugaricu: Dobili sina, a onda je saznao za njenu užasnu tajnu

Smučilo mu se sve

Poljak Jirži Tetvijak (39) iz Vroclava više od 20 godina patio je za školskom drugaricom Magdalenom u koju je bio silno zaljubljen, ali se među njima nikada nije dogodilo ništa.

Dve decenije kasnije, oni su se konačno spojili i štaviše, dobili su sina. Njihova priča bila je povod i gostovanja na televiziji TV4 gde su ispričali priču.

Jirži se posle srednje škole povukao i nakon nekoliko godina zabavljanja, oženio je izvesnu Hanu s kojom nije imao dece, ali je zato brak bio skoro pa idealan. Isti taj brak rasturio je zbog školske ljubavi, ne mogavši da pretpostavi kakav je Magdalena život u međuvremenu vodila.

Magdalena mu nikada nije izlazila iz glave. Potajno je razmišljao šta radi i s kim je danas. Izgubio je kontakte prijatelja iz srednje škole i čuo je da se ona preselila u Pariz. Spletom neobičnih okolnosti, sreo ju je jednog popodneva u centru kada se početkom prošle godine šetala s majkom.

– Bila je lepša nego pre. Starija, ozbiljnija, formirana i uspešna žena. Kada mi je rekla da razmišlja o povratku kući, srce mi je zaigralo. Našli smo se ponovo u gradu i otkrila mi je da sam joj se sviđao u srednjoj školi, ali sam bio veoma stidljiv i povučen, a ona nije želela da preduzima prvi korak. Svima se dopadala u odeljenju, naročito dvojici mojih drugova. Posle srednje škole sam prekinuo kontakt sa svima, pa nisam znao u kakvim je ona odnosima sa drugima. Nakon nekoliko susreta u gradu, spontano smo ušli u aferu, zbog čega sam se posle i razveo. Nije bilo srećnijeg čoveka od mene kada smo Magdalena i ja počeli da živimo zajedno – kaže Jirži za TV 4.

Posle manje od godinu dana, oni su dobili sina. Jiržiju je bilo čudno što mu žena nikada ne priča o svojoj emotivnoj prošlosti, već svaki put kada spomenu bivše partnere samo odmahne rukama.

– Pre oko tri meseca, konačno sam saznao ono što me je tištalo. Oduvek sam sumnjao da je Magdalena bila sa jednim školskim drugom i pokazalo se da sam bio u pravu. Međutim, nisam mogao da pretpostavim da je ta veza trajala samo nekoliko dana i da ju je taj skot silovao. Magdalena se tek pre nekoliko godina oporavila od toga. Zato je i pobegla u Pariz. Video sam da je nešto čudno u njenoj priči, međutim nisam insistirao na tome. Bilo mi je teško, smučilo mi se sve oko toga. Znam da se to dogodilo pre 19 godina, ali želeo sam nekako da kaznim tog idiota. Ipak, ubedila me je da ružnu prošlost ostavim tamo gde i jeste. U svakom slučaju, veoma sam srećan s njom i sin koga smo dobili kruna je naše ljubavi – piše Jirži.

Na pitanje kako se ona osećala kada je Jiržija videla prvi put posle toliko godina na ulici, Magdalena je naglasila da tada nije imala nikakve emocije osim prijateljskih.

– Prošlo je bilo puno vremena. Oboje smo prevrnuli mnogo toga preko glava, naročito ja. Nekoliko dana kasnije počela sam da razmišljam o Jiržiju, ali bio je u braku, pa sam otpisala svaku mogućnost veze. Ipak, bio je dovoljno uporan da mi pokaže koliko mu je stalo, naročito kad se razveo. Bilo mi je jako teško da mu kažem za silovanje. Nisam nikada prijavila tu osobu, niti želim da joj ime spominjem. Čula sam kako živi danas, to mu je kazna sama po sebi. Uspela sam da se izdignem iz tog nesrećnog slučaja i danas da uživam sa mužem i sinom – ispričala je Magdalena Tetvijak. (objektiv.rs)