50 godina nakon smrti supruge je pronašao njenu tajnu u zidu i nije mogao prestati plakati!

Zanimljivosti

50 godina nakon smrti supruge je pronašao njenu tajnu u zidu i nije mogao prestati plakati!

Da li ste ikada otkrili nešto neočekivano od svoje voljene osobe?

Za Bruca je otkriće, o svojoj pokojnoj ženi, koje je saznao bio veliko šok. Sve je počelo nakon što je dobio poziv od stranca po imenu John Murray. Naime on mu je, putem telefonskog razgovora, rekao da je pronašao nešto što pripada njegovoj ženi. Bruce se začudio jer je njegova supruga umrla prije 50 godina.

U pitanju su bile fotografije i pisma. Naime, Bruceova supruga Betty ih je s nekim razlogom čuvala u zidovima. Sve je upućivalo na to da ih skuplja, a potom jednog dana zajedno čita sa svojim suprugom. Pisala je o svakodnvenim dešavanjima, muzici, svojoj djeci…nažalost nikada nije dobila šansu da pokaže to svom suprugu jer je mlada poginula u saobraćajnoj nesreći.

Nakon tog tragičnog događaja, Bruce je odlučio prodati kuću u kojoj su zajedno živjeli, ali ona je pored svih emotivnih uspomena zadržala i ove, za koje on nije znao da postoje.

Kada je pročitao sva pisma, Bruce se prisjetio koliko je njihov brak bio savršen. Ne zna kako iskazati zahvalnost Čovjeku koji je pronašao pisma. Nije se mogao suzdržati da ne pusti i suzu.

U videu pogledajte njegovu emotivnu reakciju ovu otkrivenu tajnu: (virealno.com)