NALAZIM DRUGE MUŠKARCE NA TINDERU I SPAVAM SA NJIMA: Reakcija njenog MUŽA će vas TEK ŠOKIRATI

Zanimljivosti

NALAZIM DRUGE MUŠKARCE NA TINDERU I SPAVAM SA NJIMA: Reakcija njenog MUŽA će vas TEK ŠOKIRATI

Otkrila je da su ona i suprug u sretnom braku, ali bez obzira na ljubav i sreću ona spava s drugim muškarcima

Rae Nemetsky, 22-godišnja majka odlučila je podeliti priču o otvorenom braku na društvenim mrežama, ali nije baš naišla na odobravanje pratioca. Otkrila je da su ona i suprug u srećnom braku, ali bez obzira na ljubav i sreću ona spava s drugim muškarcima – i njemu to uopšte ne smeta.

Kaže kako je sve zapravo bila njegova ideja. Godinu dana nagovarao ju je da pronađe još s*ksualnih partnera, a iako joj je u početku sama pomisao na to bila neugodna, pristala je kako bi zadovoljila njegove fantazije.

“Pokušala sam jer sam znala da će ga to usrećiti, a ako je on srećan – i ja sam. Sama biram muškarce s kojima spavam i ne smatram to aferom jer imam njegovo dopuštenje. On ne spava s drugim ženama.”

Rae kaže da druge osobe ne utiču na njihov odnos i da je suprug i dalje najbolji s*ksualni partner kojeg je imala.

“Suprug ne poznaje te muškarce, uglavnom ih pronađem na Tinderu”, kaže ova mlada mama i dodaje da gotovo čitava porodica zna za njihov otvoreni brak i niko ih ne osuđuje. Mnogi pratioci su je osudili u komentarima, pa je Rae ugasila profil na TikToku – iako je imala 57 000 pratioca, prenosi The Sun. (espreso.co.rs)