Natalija otišla na piće sa dečkom i ŠOKIRALA se kada je videla šta radi: Posle tri meseca desilo se ČUDO

Ispovijesti

Natalija otišla na piće sa dečkom i ŠOKIRALA se kada je videla šta radi: Posle tri meseca desilo se ČUDO

Nekoliko žena je opisalo svoje sudbinske susrete

Neretko se može čuti kako ljudi tvrde da su u trenutku znali, i osetili da su našli pravu osobu i da je to ljubav za celi život. Neki od njih često ne umeju ni da nabroje razloge koji su ih naveli na to. Ipak, nekoliko žena podelilo je svoje ispovesti i ispričalo situacije u kojima su upoznale svoje srodne duše.

Ovo su njihove priče:

1. “Poklopile su nam se socijalne nespretnosti”

Natalija (32) kaže da je znala da je on njena srodna duša jer je bio toliko nervozan na prvom sastanku, da je naručio čitavu bocu vina samo za sebe.

– Moja socijalna nespretnost se poklopila sa njegovom. Verili smo se samo tri meseca kasnije i ove godine slavimo šest godina braka – otkrila je Natalija.

2. “Pomislila sam da bih mogla sa njim da provedem čitavu večnost”

Kejtlin, koja ima isto godina kao i Natalija, kaže da je znala da je pronašla srodnu dušu kada su bili sami, u tišini, na vrhu grada.

– U blizini nije bilo nikoga, osećala sam bih mogla da provedem čitav život na tom hladnom, vetrovitom mestu ako bi on bio sa mnom. To je bio trenutak povezivanja – objasnila je.

3. “Osetila sam duboku povezanost”

Džordan (34) kaže da je osetila duboku povezanost koju nije mogla da objasni.

– Otprilike posle nedelju dana veze, organizovao mi je rođendansku zabavu. Odložio je sve obaveze koje je imao taj dan, samo kako bi meni priredio nešto posebno i nezaboravno. Bila je to jedna od osobina koja je pokazala da je on za mene – prisetila se Džordan.

4. “Moja srodna duša je moja prijateljica”

Erin (26) takođe je jedna od onih koji su pronašli srodnu dušu, a to kako ju je prepoznala objašnjava time da je takav odnos više od prijateljstva i drugačije od romantične ljubavi.

– Verujem da srodne duše ne moraju nužno biti romantične, jer sam svoju pronašla kod najbolje prijateljice. Kada sam je upoznala u srednjoj školi, odmah sam to shvatila. Kako je vreme prolazilo, delile smo svaku misao, bez obzira koliko ona bila neobična.

Razgovor sa njom naterao me je da razmišljam na različite načine i bez napora smo vodile duboke razgovore o svemu. Danas, iako živimo na suprotnim krajevima zemlje, i dalje osećamo povezanost – kaže Erin.

5. “Obratio mi se kada mu je bilo najteže”

– Znala sam da je on moja srodna duša, jer sam bila prva kojoj se obratio kada mu je bilo najteže. Odabrao je mene da mi prizna najčudnije, najdublje i najcrnje misli. Tada sam znala da mu značim kao isto koliko i on meni – kaže Ana (20).

Da li ste vi upoznali osobu za koju možete da kažete da je vaša srodna duša? Kad i kako ste to osetili? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)