Plakala je i molila se za život muža: Kada je pobedio bolest, saopštio joj je ISTINU koja ju je RAZNELA

Svijet

Plakala je i molila se za život muža: Kada je pobedio bolest, saopštio joj je ISTINU koja ju je RAZNELA

Kazahstanka po imenu Rajhan iz Aktobea pre dve godine primila je nimalo prijatne vesti: muž joj se ničim izazvano razboleo od tuberkuloze i morao je dugo vremena da provede u bolnici kako bi mu najpre spasli život, a onda i u potpunosti izlečili.

Dani su prolazili, a Rajhan je sve vreme bila utučena, plakala je i molila Boga za muževljev oporavak.

Njene molitve su uslišene, čovek se oporavio posle osam meseci provedenih na plućnom dispanzeru, ali tada je usledio još veći šok za ženu.

Suprug joj je, naime, saopštio da želi da je ostavi, jer se u međuvremenu zaljubio u drugu, prenosi Nur.kz.

– Udala sam se kad sam imala 25 godina, sa Aškarom imam dvoje dece. Pre otprilike dve godine Aškar se teško razboleo, a nakon nekoliko pregleda ispostavilo se da ima tuberkulozu. Bilo mi je teško, svakodnevno sam ga obilazila u bolnici, nosila mu hranu, a zbog svog stanja, postao je nervozan i stalno je vikao na mene. Nisam mu zamerila jer sam imala u vidu u kakvom stanju se nalazio – istakla je Rajhan, ne sluteći da je takav zbog druge žene.

– Dan kada je otpušten iz bolnice nikad neću zaboraviti. rekao mije da želi da se razvede i da se zaljubio u drugu. Ni slutila nisam da ću8 biti prevarena. Dok sam mu nosila hranu u bolnicu i oplakivala ga, on se u međuvremenu zagledao u drugu ženu, bolesnicu i cimerku iz sobe. Pokušala sam da ga urazumim, da ga ubedim da se predomisli, ali nije želeo ni da čuje – kazala je prevarena i utučena Kazahstanka.

Ona dodaje da Aškar živi sa ljubavnicom već godinu dana, ali da zvanično nisu razvedeni. Sa decom takođe ne komunicira, a ne odgovara ni na telefonske pozive roditelja.

Duboko usebi, međutim, Rajhan se nada da će joj se suprug ipak vratiti. (objektiv.rs)