U stvarima PREMINULE SUPRUGE pronašao je KUTIJU: Posle ovoga više nije mogao da spava (VIDEO)

Zanimljivosti

U stvarima PREMINULE SUPRUGE pronašao je KUTIJU: Posle ovoga više nije mogao da spava (VIDEO)

Upoznali su se u crkvi, a nedugo potom su se i venčali. Blejk Raf i Lori Kenedi su ubrzo posle venčanja 2008. godine dobili ćerku. Posle nekoliko godina dogodilo se nešto što je razorilo njihov brak.

Lori nikada nije prihvatila Blejkova porodica, pa je odbijala da njena ćerka provodi vreme s njima. Od tog trenutka njihov brak je počeo da se raspada, uprkos posetam raznim bračnim savetnicima. Posle samo dve godine braka Blejk i Lori su se razveli.

Kada je otvorio zaprepastio se, jer je unutra pronašao nekoliko lažnih ličnih karata a na svakoj je bila Lorina slika. Osim toga, pronašao je i dva oproštajna pisma.

Iako je pronašao dokumenta, Blejka je mučilo previše pitanja o bivšoj ženi na koja niko nije mogao da odgovori. Kada je otišao po smrtovnicu, nadležni su njegovu bivšu ženi upisali kao Džejn Dou.

Blejk je kasnije otkrio da je pravo ime njegove bivše žene zapravo bilo Kimberli Meklin, koja je pobegla od kuće kada je imala 17 godina. Njeni biološki roditelji su ovo potvrdili, a pretpostavljalo se da je pobegla zbog loših odnosa s očuhom.

Blejk je otkrio da je Lori najpre promenila ime u Beki Su Tarner, ne znajući da je to ime devojčice koja je preminula kada je imala dve godine. Kasnije je ime promenila u Lori Erika Kenedi i preselila se u Dalas, gde je i upoznala Blejka. Međutim, njega i dan danas kopka jedno pitanje na koje nikada nije saznao odgovor – zašto je njegova bivša žena pobegla od kuće kada je imala 17 godina. (objektiv.rs)