“Briga me šta ćeš”: Majka napustila Ljilju sa 6 godina, pa joj deceniju kasnije načinila PAKAO od života …

Svijet

“Briga me šta ćeš”: Majka napustila Ljilju sa 6 godina, pa joj deceniju kasnije načinila PAKAO od života …

Lilja Leskova (21) iz Nižnjeg Novgoroda ostala je bez majke kada je imala šest godina. Žena koja ju je rodila, napustila je dete koje je pritom završilo u domu, da potom u hraniteljskoj porodici.

Međutim, dodatni problemi za Ljilju nastaju posle 15 godina kada je shvatila da joj se odbija novac od stipendije kako bi platila račune za stan koji se vodi na nju, a u kojoj je živela njena biološka majka, prenosi Novosibirsk online.

Ljilja je rođena u nefunkcionalnoj porodici. Oca nikad nije upoznala, a majka Natalija Mustafina konstantno se alkoholisala i provodila, a za dete nije marila.

Devojčica je godinu dana provela u sirotištu, a da je niko od članova porodice osim tetke nije posećivao.

Kada je imala 7 godina, usvojili su je Sergej i Irina Toropov i konačno je imala roditeljsko i zdravo porodično okruženje.

Nakon 14 godina mira i spkoja, Ljilja je slučajno saznala da ima nekakav dug i da joj se sa kartice za stipendiju odbijeno 5.000 rubalja.

Kada je proverila o čemu se radi, iz banke su joj rekli da su joj izvršitelji uzeli novac jer godinama nisu plaćani računi za stan u kom je živela njena biološka majka, a za koji je ta žena tvrdila da se vodi na njenu ćerku.

Ukupan dug za stambene i komunalne usluge iznosio je 400.000 rubalja.

– Kada sam majci rekla za te dugove, nimalo se nije osećala posramljeno. Štaviše, rekla mi je da je to ne zanima i da je nije briga kako ću to da platim. Najviše mi je žao svog polubrata koji ima sedam godina. Ništa dobro ne može da očekuje sa takvom majkom – ističe Ljilja Leskova.

Ona je sada student medicine i ima stipendiju sa fakulteta, a roditelji koji su je usvojili ponudili su joj svaku vrstu pomoći. (objektiv.rs)