Videla tri slike muža na Fejsbuku i nakon 17 godina braka ga je napustila: Zbog ovoga će se kajati zauvek…

Svijet

Videla tri slike muža na Fejsbuku i nakon 17 godina braka ga je napustila: Zbog ovoga će se kajati zauvek…

Kada je gledala na profilu prijateljice na Fejsbuku gledala neke fotografije s proslave Nove godine, Amerikanka Stejsi Verner (42) iz Luizijane nije ni pomišljala da će joj one “doneti” razvod braka.

Stejsin suprug Džek Verner (43) bio je sa društvom na proslavi Nove godine

Džeku je dala zeleno svetlo za sedeljku smatrajući da bi bilo glupo da sedi s njom u kući, kad je ona već u društvu svojih roditelja, a i deca neće biti tu. Ipak, prevarila se u proceni. Makar je mislila tako.

Stejsi je listajući profil prijateljice videla tri slike na kojima je Džek u društvu nepoznate žene. Na jednoj od slika ćaskao je obraz uz obraz s njom, na drugoj ju je zagrlio, dok je na trećoj ona sedela kraj njega držeći ruku na njegovom kolenu.

Stejsi je sumnjala i pre da je Džek vara i ove fotografije ubrzale su njenu odluku da se posle 17 godina braka razvede od njega. Tu, kako je napisala na Fejsbuk stranici “Prevarene žene & muževi” nije bilo više ljubavi, već samo navike i obaveze da se ostane pod istim krovom da se razvodom ne bi loše uticalo na 16-godišnjeg sina i 14-godišnju ćerku.

– Odluka je bila teška, ali moralo je tako da se desi. Džek me je molio da to ne radim, ubeđivao me je da je to njegova školska drugarica koju nije video više od 20 godina i koja je živela u Kanadi. Tražio je da proverim kod osobe koja je organizovala zabavu o kojoj se ženi radi i da li je bio veran. Nisam želela. Ne kaže se uzalud da slika vredi više od 1.000 reči. Uostalom – šta će njena ruka na njegovom kolenu i u isto vreme njegov veliki osmeh na licu – napisala je Stejsi.

Tri meseca kasnije, Stejsi je srela zajedničkog prijatelja koji je priredio zabavu za Novu godinu. Odmah joj je rekao da je šokiran odlukom Vernerovih da se rastave.

– Tada mi je rekao da, ako je razlog ta zabava, nisam normalna. Naglasio je da zna tu ženu po imenu Rejčel ceo život i da je srećno udata i živi u Kanadi, ali i da je jako otvorena i spontana osoba koja se davno dosta družila sa mojim bivšim suprugom. Već tada mi nije bilo dobro. Kada je na to dodao da mog Džeka poznaje više od pola života i da me nikada u životu ne bi prevario jer sam njegova najveća ljubav, brzo sam otišla kući i plakala celo veče. Napravila sam najveću grešku u životu što sam zbrzala s odlukom. Izolacija zbog epidemije, potom i zaraza, sve je to uticalo na mene da posumnjam u sve – naš brak, moj život, sve što sam uradila pre da li je bilo dobro. Sada se kajem svaki dan. Pokušala sam da se pomirim sa bivšim suprugom, ali on neće da čuje za to. Priznao je da bi voleo pomirenje, ali to sebi neće dozvoliti da učini jer je zauvek povređen mojom odlukom. Pokušavaću i dalje da mi se vrati, možda jednom uspem u tome – zaključila je Stejsi. (objektiv.rs)