(VIDEO) Nije život jedna žena! On živi MUŠKI SAN: Ima i suprugu i devojku i svi su srećni i zadovoljni!

Zanimljivosti

(VIDEO) Nije život jedna žena! On živi MUŠKI SAN: Ima i suprugu i devojku i svi su srećni i zadovoljni!

Kako su njegove izabranice opisale, svi zajedno provode fantastično vreme u smehu i zabavi

Laron Armsted je muškarac koji ima suprugu i devojku istovremeno, a njegova ispovest je zapalila internet! Ovaj muškarac sa svojom višečlanom porodicom živi u Nevadi, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naime, ovaj muškarac sa suprugom po imenu Dženifer ima petoro dece, a pre nekoliko godina u njihov dom se se uselila i devojka po imenu Amija.

Ipak, ovaj nesvakidašnji bračni par trvdi da ih to ne dovodi u nezgodne situacije, a kako su istakli, i njihova deca su posle izvesnog vremena prihvatila Amiju, a sada je čak oslovljavaju i sa: “Mama broj 2”. Kako su istakli, to je bila jedna od većih poteškoća koju su morali da prevaziđu, i dugo su razmišljali na koji način je moguće pripremiti decu na ovakve stvari.

Njihova najmlađa ćerka Arija je tatinu devojku upoznala kada je imala osam meseci, dok su je ostala deca postepeno upoznavala. Kako je Dženifer istakla, decu su Amiju najpre doživljavala kao novu prijateljicu, ali su ubrzo shvatili o čemu se radi.

Kako su njegove izabranice opisale, svi zajedno provode fantastično vreme u smehu i zabavi.

– Šokirana sam bila kada su mi saopštili da će se ona useliti u njihov dom. Nisam želela da je upoznam, odbijala sam svaki kontakt sa njom – rekla je svojevremno njegova majka. (objektiv.rs)