Brutalna igra sudbine: Celog života maštao o dobitnoj srećki, pa je osvojio, ali tada se dogodio užas

Svijet

Brutalna igra sudbine: Celog života maštao o dobitnoj srećki, pa je osvojio, ali tada se dogodio užas

Teško je opisati kako su se osećali njegovi poznanici

Muškarac iz američke države Mičigen osvojio je 45.000 dolara na lutriji, da bi se samo sedam večeri kasnije udavio u reci.

Gregori Džarvis, koji je celog života prijateljima govorio da će kad-tad osvojiti neko bogatstvo, udavio se, verovali ili ne, sa dobitnim tiketom u džepu od pantalona.

Tragedija se dogodila u Blu Voter Inu kod Kesvila 13. septembra kada je Džarvis prethodno igrao Klub Keno igru, osvojivši džek-pot, prenosi WJRT.

Džarvis je osvojio 45.000 dolara nakon čega tiket nije mogao da unovči jer nije imao regulisano zdravstveno osiguranje na teritoriji Mičigena. Tako je danima išao i sređivao papire sa tiketom u džepu.

Dan pre nego što će dobiti sve što mu treba kako bi podigao nagradu – udavio se.

– Veoma fin čovek. Dolazio je kod nas svaki dan. Kad sam čuo da je neko osvojio nagradu, pitala sam odmah da nije Gregori. Svi smo bili jako uzbuđeni zbog njega – rekla je Don Talaski, vlasnica paba u kojem je Džarvis otkrio da je osvojio nagradu.

Dodala je da je Džarvis narednih dana dolazio i čašćavao je sve redom s pićima, iako nije mogao da unovči tiket.

Videvši da Gregori nije došao sedme večeri u nizu, Don se zabrinula.

– Raspitala sam se, niko ga nije video od preksinoć. Alarmirali smo policiju i malo kasnije u reci je pronađeno njegovo telo. Pretužna priča. Planirao je da sa novcem obiđe oca i sestru u Severnoj Karolini i da im deo novca – rekla je ona.

Zvaničan uzrok smrti Gregorija Džarvisa je davljenje iako je obdukcijom utvrđeno da je prethodno, kada je izašao iz kamioneta udario glavom o beton i verovatno se survao u reku. (objektiv.rs)