Do 22 godine rasturila tri BRAKA, a onda je došlo vreme da se uda: Ispovest ove devojke ZGROZILA je sve

Ispovijesti

Do 22 godine rasturila tri BRAKA, a onda je došlo vreme da se uda: Ispovest ove devojke ZGROZILA je sve

Jedna mlada devojka (22) podelila je sa javnošću ispovest koja je mnoge šokirala.

Naime, ova devojka otkrila je kako je do svoje 22. godine bila sa tri oženjena muškarca, koji su već dugo bili u brakovima.

Naime, njen najveći motiv je, kako se može zaključiti, bio novac, te je, po svemu sudeći, poveće cifre uzela od njih.

Ovo je njena ispovest.

Imam 22 godine i do sada sam uspela rasturiti 3 braka.

Ozbiljni brakovi su bili u pitanju, svaki preko 15 godina je trajao dok ti muškarci nisu upoznali mene.

Od svoje 17 godine do sada sam kupila auto, poslovni prostor i stan. Znači ozbiljan novac sam izvukla iz džepova matoraca koji su mislili da iskorišćavaju mene, a ustvari sam iskorišćavala ja njih. Nakon svega šta sam uradila, moj pravi momak juče je kleknuo na koleno i zaprosio me…

Verila sam se za muškarca mog života i na leto ćemo se venčati. Obezbedila sam sebi sve za normalan život, stan, auto, poslovni prostor izdajem, ono za naše uslove imam sasvim dovoljno za jedan prilično lep i lagodan život.

Budući muž takođe radi i ako nas zdravlje posluži biće to jedan lep život. Jednostavno sam na vreme shvatila i iskoristila sve što mi je dato. Verujem da će me mnogi osuditi kao nemoralnu i tako to, ali… ja nikoga ni na šta nisam naterala, nikoga nisam povredila, prevarila, osramotila. Sa druge strane pola grada veruje da sam i dalje čista i ruku u vatru bi stavili za moje poštenje.

Čak sam uplatila u jednoj klinici operaciju vraćanja čednosti, tako da i moj muž će biti spokojan i sretan jer je oženio čednu devojku. Sve je lako kada se ima mozga i pameti… (objektiv.rs)