Radosavljevići u suzama: Ćerka im poslala uznemirujuću poruku da joj nije dobro, a onda se dogodio užas

Svijet

Radosavljevići u suzama: Ćerka im poslala uznemirujuću poruku da joj nije dobro, a onda se dogodio užas

Nisu mogli da naslute da se ovako nešto može desiti

Britanka Kerol Radosavljević (59) nije ni slutila da će, kada je 6. septembra predveče primila uznemirujuću poruku od ćerke Nijam (25), to biti uvod u najgoru noć njenog života.

– Ne znam šta mi je, ali postoji li ikakva šansa da dođeš kući? Ne osećam se baš dobro – napisala je ćerka majci u poruci.

Kerol, čiji je suprug sa Balkana, živela je sa ćerkom u Ferfildu i brinula je o njoj celog života. Kada je trčala kući s posla, plašila se najgoreg i to se i dogodilo, prenosi Liverpool Echo.

– Dok sam trčala kući zvala sam hitnu pomoć i uputila sam ih na adresu našeg stana. Ispostavilo se da je Nijam pala u kupatilu i udarila glavom o pod. Lekari su je brzo transportovali u bolnicu. Ja zbog pravilnika nisam mogla s njom tamo da uđem. Nekoliko sati kasnije, lekari su mi rekli da Nijam spava, ali i da njeno stanje nije dobro. Malo kasnije ponovo su mi javili da su jako zabrinuti za nju jer se čas budi, čas upada u komu. Narednog dana javili su mi da je preminula – rekla je Kerol Radosavljević, prenosi Miror.

Kerol kaže da su suprug i ona dobili informaciju da je Nijam imala moždani udar u kući, kao i da je prilikom pada mozak toliko bio nagnječen da su prekinuti neki kanali u njemu koji su od vitalnog značaja za čoveka.

– Borili su se za nju koliko su mogli. Ni danas mi nije jasno šta se dogodilo i kako je pala u kupatilu. Pitali su nas za donaciju organa, ja još ne znam šta nam se upravo dogodilo. Zavijeni smo u crno. Ovo je neopisiva tragedija – rekla je Nijamina majka. (objektiv.rs)