Žena otkrila da joj se muž tri godine viđa sa bivšim devojkama, a onda ga je jednim potezom uništila

Zanimljivosti

Žena otkrila da joj se muž tri godine viđa sa bivšim devojkama, a onda ga je jednim potezom uništila

Nije puno razmišljala šta treba da uradi

Kanađanka po imenu Lori otkrila je dok se šetala sa ćerkom po gradu da je muž najverovatnije vara.

Što je još gore u celoj priči, šetao je kraj bivše devojke s kojom je vodio prijatnu konverzaciju.

Lori je potom uspela da zahvaljujući maloj istrazi, kao i špijuniranju njegovog telefona sazna i da je u kontaktu sa još dve bivše devojke.

Na portalu Quora ispričala je šta se dogodilo i zašto je posegla za radikalnom promenom u životu.

– Suprug i ja smo tri godine u braku, koliko i imamo ćerku. Čvrsto sam bila ubeđena u to da je zadovoljan porodicom, međutim, izgleda da nije. On, koliko sam otkrila, nije ni prekidao kontakte sa bivšim devojkama. Meni je rekao da ih ponekad sretne na ulici, kao i da se pozdrave, ali ne i da me s njima očigledno vara. Ono što me je najviše zabolelo je što bih bolje prebolela prevaru za jednu noć ili nešto slično, u odnosu na ovo što očito traje – napisala je Lori.

Nakon što mu je rekla da zna za njegove gotovo svakodnevne kontakte i prevare sa bivšim devojkama, Lori je rešila da ga odmah ostavi.

– Ne znam da li sam donela pravu odluku, vreme će pokazati. Nisam se mnogo dvoumila. Neću da kažem da sam ga izbacila iz kuće, ali mu jesam pokazala gde su vrata. Ne želim da budem jedna od onih koje stoje u redu kod njega. Mislila sam i da ga prevarim i tako mu uzvratim, ali nisam želela da se spuštam na taj nivo. Najviše će ga zapravo zaboleti što će mu na poslu svi saznati za razvod, a voleo je više od svega da ih folira sa idealnim brakom i porodicom koje ima – dodala je Lori.

Nju su čitaoci u komentarima podržali u odluci, mada su joj neki zamerili da je bila možda i preblaga, ako se uzme u obzir da je sve to trajalo tri godine. Najmanje tri. (objektiv.rs)