Ana je našla PRIVEZAK za ključeve i saznala da njen suprug krije JEZIVU tajnu: Sada ima samo jednu dilemu

Ispovijesti

Ana je našla PRIVEZAK za ključeve i saznala da njen suprug krije JEZIVU tajnu: Sada ima samo jednu dilemu

Njih dvoje su u braku već 22 godine, a razočarana žena je istakla da želi da pređe preko ovoga, ali ne zna kako

Izdaja često zna da zaboli više od fizičkih povreda, a najviše onda kada nas razočaraju nama najbliži ljudi. Neretko sa njima provedemo najveći deo svog života, da bismo saznali da nam je godinama radio iza leđa.

Neštio slično dogodilo se i Ani kada je jednog dana pronašla u torbi za teretanu njenog muža nepoznat privezak za ključeve. Na njemu je bila fotografija njenog supruga s nepoznatom novorođenom bebom, uz natpis “Tatina prva fotografija”. Ona je svoju priču podelila na Internetu i zatražila savet kako dalje.

– Kada je izašao iz kupatila i našao me kako plačem, prvo je mislio da je neko preminuo, ali kad je video privezak, prebledeo je. Priznao mi je da je to njegov sin kog je dobio sa ženom s kojom je pre četiri godine proveo jednu noć. Pogledala sam mu telefon i imao je na stotine fotografija sina, a detetova mama je žena koja ide s njim u teretanu – rekla je Ana.

Njih dvoje su u braku već 22 godine, i Ana želi da pređe preko ovog, ali ne zna kako. Suprug joj je rekao da je sina video samo tri puta, a da mu ostale fotografije šalje njegova mama.

– Naredni period vam neće biti lagan, ali najgore je prošlo. Treba da ostanete zajedno – bio je jedan komentar.

Drugi korisnik se nadovezao:

– Potrebno je da prođe dosta vremena da bi povratila njegovo poverenje, ali ako je to bio odnos za jednu noć, oprosti mu. (objektiv.rs)