Emu (21) PONIZILA vlasnica restorana, a onda je konobarica otišla u kuhinju i “skuvala” BRUTALNU osvetu

Zanimljivosti

Emu (21) PONIZILA vlasnica restorana, a onda je konobarica otišla u kuhinju i “skuvala” BRUTALNU osvetu

Uvređena devojka je pored mukotrpnog rada bila izložena i uvredljivim komentarima, sve dok jednog dana nije odlučila da “uzme stvar u svoje ruke”

Obaveze i stres na poslu često mogu da nas izbace iz takta i da utiču na to da napravimo potpuno nepromišljene poteze. Ipak, najgora stvar je kada naiđete na pomalo napornog šefa ili šeficu. To je doživela i konobarica Ema (21), a nakon što se usudila da svojoj nadređenoj “podvali”, prepričala je zbog čega se odlučila na nešto tako.

Ona je tokom letnje sezone imala gomilu posla, a vremena za predah nije bilo. Na svu “muku”, Ema je doživela da je gazdarica javno ponizi. Ipak, bahata šefica se nije dobro provela.

– Tokom letnjih meseci radila sam za jedan restoran koji nikad nije bio prazan. Posla je uvek bilo preko glave, ali se nikad nisam žalila jer sam želela da zaradim džeparac, kako ne bih morala da pitam svoje roditelje za svaki izlazak. Čak mogu da kažem da je na poslu bilo zabavno, sve osim moje šefice. Ta gadura me je neprestano potcenjivala, ismejavala, čak mi je jednom prilikom rekla da ću ostatak života prati suđe po restoranima, jer za ništa drugo nisam sposobna – ispričala je besna devojka.

Kako je Ema dodala, jednog dana joj je doslovno “prekipelo”, nakon što ju je gazdarica ponizila i obrukala pred drugim ljudima. Stoga, besna devojka je odlučila da joj servira osvetu.

– Vrhunac zlobe pokazala je jednom pred recenzentima koji su došli da ocene hranu koju služimo. Sela je sa njima za sto, a mene je predstavila kao “ličnu peračicu lonaca”, a čak se i nasmejala kada je videla moj pokisli izraz. Tad sam doslovno pobesnela. Uzela sam kuvarov čili u prahu i dobro ‘posolila’ hranu koja je bila spremna da im se odnese na sto. Skinula sam kecelju i izašla iz restorana. Kasnije sam od bivših kolega saznala da je šefica izgledala kao zmaj koji izbacuje vatru, a recenzenti su hranu ocenili najlošijom ocenom. Mislim da sam joj dobro “začilila” – završila je Ema svoju ispovest. (objektiv.rs)