Kristina (26) je pošteno IZBLAMIRALA dečka na Fejsbuku: Ušla na njegov profil i objavila GADAN status

Zanimljivosti

Kristina (26) je pošteno IZBLAMIRALA dečka na Fejsbuku: Ušla na njegov profil i objavila GADAN status

Nekoliko žena prepričalo je kako su “nasamarile” svoje partnere, a neke su u svojoj šali zaista prešle granicu

Društvene mreže su često „zabranjena“ tema i plodno tlo za upoznavanje novih osoba, a na taj način i prevaru partnera. Upravo zbog toga, nekolicina zauzetih dama i muškaraca svoje profile drži pod budnim okom, kako ne bi došlo do nepotrebne svađe i razmirica. Ipak, nekada se dogodi da muškarci svoje telefone zaborave prilikom odlaska u kupatilo, kuhinju, napolje… Tada, na scenu stupaju njihove devojke i žene.

Neke od njih igraju uloge malih „detektiva“ pa idu čak dotle da kreiraju lažne profile na društvenim mrežama kako bi proverile da li će njihov dragi upasti u iskušenje. S druge strane, postoje i partneri koji sa svojim partnerkama dele šifre i lozinke, a verujemo da će, kada budu pročitali u kakvu neprijatnost bi mogli da dospeju, izmeniti svoje privatne podatke.

Takvo iskustvo doživeli su i muškarci čije su devojke 2014. godine podelile ispovesti u kojima su otkrile kako su dospele u posed njihovih profila i na taj način im „napakostile“.

– Logično je da imam dečkovu lozinku za Fejsbuk. Logično je i da čitam njegova dopisivanja. Ali kad sam svim njegovim prijateljima poslala poruku: “Molim lajk, za nagradnu igru, hvala!”, prešla sam granicu dobrog ukusa. Ubrzo su počele da stižu poruke tipa “Papučo, igraš nagradne igrice?” Skoro da smo raskinuli zbog toga – rekla je Ljuba R. (32).

– Otvorila sam anonimni profil na Facebooku sa se*si fotografijom i nabacivala sam mu se da vidim hoće li zagristi. Hvala bogu nije – kaže Aneta Ž. (22).

– Kad je otišao u kupatilo, uzela sam na brzinu njegov telefon i lajkovala Fejsbuk stranicu one hejterske grupe Za porodicu koja zabranjuje istospolne brakove. Nisam očekivala da će odmah nakon toga da me nazove njegova ekipa s fudbala (koji nisu homofobi) i zapretiti mu da će ga izbaciti iz tima ako to ne skine sa Fejsbuka. To mi nije trebalo – pokajala se Rina K (27).

– Objavila sam status: „Imam gljivice“ u njegovo ime. To je smešno – rekla je Kristina K. (26).

– Na njegovu profilu napisala sam ovaj status: „Ja sam go. Šta vi imate na sebi dok ovo čitate?“ Dobio je 140 lajkova i isto toliko najrazličitijih komentara. Odmah je demantovao sve, ali već je bilo gotovo – šteta je napravljena – nasmejala se lukavo Ana V. (32).

– Taman mi je pričao o tome kako je njegova mama otvorila profil na Fejsbuku i da mu stalno šalje zahteve za prijateljstvo, a ne želi da je prihvati, jer ne bi želeo da gleda njegove fotografije sa festivala i slične stvari. Jedan dan, dok nije gledao, uzela sam mu telefon, otvorila Fejsbuk i prihvatila zahtev njegove majke. Odmah je, naravno, primetio jer je njegova mama lajkovala sve fotografije na kojima je (možda) pijan, ili sa cigaretom u ruci – zaključila je Vanja P. (25).

Sudeći po pričama ovih devojaka i žena, njihovi partneri se nisu baš najbolje proveli. Iako su većinom ove neprijatnosti proizašle iz neslanih šala, nekada se dogodi da u svom humoru prevršimo prihvatljivu meru. Da li se i vama dogodilo nešto slično? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)