Objavila da joj je ćerka nestala, pa saznala užasne vesti: Ova istina ju je dokrajčila

Svijet

Objavila da joj je ćerka nestala, pa saznala užasne vesti: Ova istina ju je dokrajčila

Gotovo svi koji je poznaju ubeđeni su da nije reč o samoubistvu

Dvadesetjednogodišnja devojka Šeridan Val sa Floride, koja je prošle nedelje krenula ocu u posetu u Južnu Karolinu, nestala je i danima se ništa nije znalo o njoj, a njeno telo je kasnije pronađeno nedaleko od vatrogasne stanice, oko 50 kilometara od mesta nestanka.

Nakon što joj se ćerka čitav dan nije javljala, njena majka Keli Dearment Val objavila je na Fejsbuku apel za pomoć u pronalaženju devojke.

– Molim vas, pomozite mi da pronađem ćerku. Poslednji put je viđena nedaleko od Mirtl Biča. Nismo se čuli čitav dan sa njom od juče, a ne javlja se na telefon. Možda je krenula nazad ka Floridi. Obavestite me ukoliko je neko vidi. U suprotnom, pomolite se sa mnom da se bezbedno vrati kući – napisala je zabrinuta majka.

Na žalost, Šeridan se nije vratila… Njeno beživotno telo pronađeno je krajem septembra iza vatrogasne stanice u Južnoj karolini, na oko 50 kilometara od Mirtl Biča, gde je poslednji put viđena.

Niko ne zna šta je tačan uzrok smrti, a policija tek treba da utvrdi šta joj se dogodilo i da li su na njenom telu vidljivi tragovi nasilja.

Porodica i roditelji su skrhani od bola, a rođaci i prijatelji 21-godišnjakinje prikupljaju pomoć za njenu sahranu i do sada je prikupljeno oko 5.000 dolara.

Prijatelji je opisuju kao vedru, pametnu i druželjubivu osobu koja je volela modu i muziku.

Niko nema predstavu šta je moglo da joj se dogodi, a gotovo su svi sigurni da nije digla ruku na sebe, niti da bi ikad to uradila. (objektiv.rs)