Poslala je sina (6) kod babe i dede na selo: Kad se vratio, ZGROZILA se onim što je dečak uradio

Ispovijesti

Poslala je sina (6) kod babe i dede na selo: Kad se vratio, ZGROZILA se onim što je dečak uradio

Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanjem

Nije redak slučaj da između svekrve i snajke često ima nesuglasica, ipak, čini se da u tim neslaganjima jedna strana ponekad ume malo da pretera.

Primer za to je ispovest jedne majke, koja je svog šestogodišnjeg sina ostavila na nekoliko dana kod muževljevih roditelja. Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanjem.

Ovo je njena ispovest:

Moj sin ima samo šest godina i bio je četiri dana kod bake i deke na selu jer su oni navalili da malo ostane kod njih jer oni svog unuka mnogo vole, a slabo ga viđaju.

I hajde, muž i ja smo dozvolili, neka bude, ipak je on njihov unuk. Prošla su ta četiri dana i kada je došao, ulazi na vrata, ja onako sva srećna krenula da ga zagrilim, a on samo ode u svoju sobu i ništa ne reče, i ja kontam dete kao dete uželelo se svoje igračke pa ode da se igra.

Kada je bilo vreme večere, ja ga zovem da jedemo, a on meni kaže: “Neću da dođem kod tebe, k**vo jedna, ti nisi moja mama”. U prvom trenutku nisam verovala šta reče, ali dete je, on ne zna ni šta to znači i pitam ga ko mu je to rekao, a on kaže da su baka i deda to rekli jer sam odvela njihovog sina u grad. (objektiv.rs)